Whirlpool AKM 226 IX – plită încorporabilă din inox, cu alimentare pe gaz şi cu aprindere elecrica

Whirlpool AKM 226 IX reprezintă o plită încorporabilă pe gaz, un aparat electrocasnic potrivit oricărei bucătării moderne, garantând o eficienţă ridicată la utilizare.

Este o plită din inox cu 4 arzătoare, de diferite mărimi, cu alimentare pe gaz şi cu apindere electrică, ce are butoanele poziţionate lateral.

Remarc faptul că produsul de faţă este unul dintre cele mai accesibile din această categorie, astfel se poate achiziţiona de la eMag cu numai 411 lei (vezi preţ actualizat).

Vorbim despre un produs construit din inox, elegant şi modern, ce nu cântăreşte mai mult de 8kg, măsurând standard 4.1 x 58 x 51(IxLxA) cm.

Acelaşi produs este pus la vânzare şi de către magazinul online Flanco.

Imagini cu Whirlpool AKM 226 IX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum spus şi mai sus, cele 4 arzătoare sunt de diferite dimensiuni şi totodată de diferite puteri. Astfel deţine două arzătoare normale, un arzător mare şi un arzător mic.

Puterea arzătorului mare este de 3kW, puterea arzătorului mic este 1kW, iar puterea unui arzătorului normal este de 1.65kW.

Din punct de vedere al poziţionării, acestea sunt aşezate astfel: cel mare în stânga faţă, cel mic în drapta faţă, iar cele două normale în stânga şi dreapta spate. Alături de acestea, găsim şi cele 4 butoane de aprindere electrică, poziţionate lateral şi grătarele din fontă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool AKM 226 IX este o plită din inox încorporabilă, cu aprindere electrică şi cu alimentare pe gaz, ce oferă o eficienţă superioară la utilizare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Plită încorporabilă
  • Alimentare cu gaz
  • Aprindere electrică
  • 4 arzătoare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.