Whirlpool ADP450WH – aparat electrocasnic de spălat vase, modern şi eficient

Whirlpool ADP450WH este o maşină de spălat vase modernă, concepută pentru a garanta rezultate excelente, într-un mod pe cât se poate de economic, în privinţa resurselor (curent şi apă).

Avem de-a face cu un produs generos din punct de vedere al capacităţii de încărcare, astfel are un volum de încărcare de până la 9 seturi de veselă, un afişaj modern, de tip LED, 5 programe de spălare şi coltrol mecanic.

Cât despre preţ, este aparat convenabil şi avantajos, ce se poate procura din stocul celor de la eMag cu preţul de doar 949 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un model de dimensiuni reduse, astfel măsoară standard 85.0 x 45.0 x 58.0 (IxLxA) cm, având o greutate de 39.5Kg. Este de culoare albă, o culoare potrivită oricărui stil de bucătărie.

Imagini cu Whirlpool ADP450WH :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al programelor de spălare, noul produs vine dotat cu 5 programe extreme de eficiente, precum: program rapid 40 °C, program intensiv 70°C, program prespălare, program Bio/Eco 50°C şamd. Pe lângă acestea, ar fi de spus că beneficiază şi de 4 nivele de temperatură.

La capitolul consum de resurse, apă şi energie electrică, pot spune că este un aparat economic. Aşadar, din punct de vedere energetic, aparţine clasei A, având un consum per program standard de doar 0.81kW, iar media anuală fiind de doar 227kW. La fel de bine stă şi în privinţa consumului de apă, astfel consumul per ciclu de spălare este de numai 13l.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, maşina de spălat vase Whirlpool ADP450WH este un produs electrocasnic avantajos, economic şi modern, ce se poate achiziţiona la un preţ pe cât se poate de convenabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Control mecanic
  • LED
  • Capacitate 9 seturi
  • Clasa A
  • 5 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.