Whirlpool ADP 522 IX – mașină de spălat vase modernă și inteligentă din clasa A++

Whirlpool ADP 522 IX este un aparat electrocasnic inteligent pentru bucătărie, capabil să obțină rezultate ireproșabile într-un mod eficient și rapid. Se dovedește a fi un real ajutor pentru oricare dintre noi, dat fiind faptul că ne scutește de un efort în plus, oferindu-ne mai mult timp liber.

Vorbim despre un model standard din clasa A+++, ce are o capacitate de încărcare pentru 10 seturi. Se laudă cu 8 programe eficiente de spălare, cu afișaj LED intuitiv, cu control digital, cu 3 nivele de temperatură, cu coș reglabil pe înălțime, dar și cu alte funcții interesante.

În privința prețului de achiziție, costul acestui aparat electrocasnic la eMag este de aproximativ 1600 de lei (vezi preț actulizat).

Cât despre design, observăm o construcție simplistă cu forme bine definite, totul fiind pe o nuanță de culoare albă. Tehnic vorbind, cântărește în jur de 40kg și măsoară standard 85 x 45 x 57  (I x L x A) cm.

Produsul de față se regăsește și în ofertele celor de la evoMag și Flanco.

Imagini cu Whirlpool ADP 522 IX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită faptului că specialiștii au încadrat-o în clasa de eficiență energetică A++, consumul energetic înregistrat este de 0.7kW/ciclu de spălare și de 211kWh/an. La fel de bine se prezintă și din punct de vedere al consumului de apă, unde media anuală înregistrată este de doar 2520l/an.

Ca și zgomot produs în timpul funcționarii, se pare a fi destul de silențioasă, astfel nivelul maxim atins este de doar 43 decibeli.

Printre cele 8 programe economice și eficinte de spălare se enumeră și următoarele: programul intensiv, programul bio/eco, programul pentru pahare, programul Overnight șamd.

Iar ca și funcții și opțiuni speciale, pune la îndemână opțiunea de încărcare la jumătate, funcția de programare întârziată (1-24h), protecția contra-inundație, opțiunea multizone, tehnologia al 6-lea Simț, protecția împotriva scurgerilor de apă – Waterstop, indicatorul luminos pentru podea, indicatorul lichid de limpezire, indicatorul pentru terminare program, indicatorul pentru sare, dar și afișajul pentru timp spălare rămas.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Whirlpool ADP 522 IX este o mașină de spălat vase performantă, modernă și eficace, ideală în bucătăria oricăruia dintre noi.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 10 seturi
  • 8 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.