Whirlpool ADP 500 IX – maşină de spălat vase individuală din inox, modernă şi avantajoasă

Whirlpool ADP 500 IX este o maşină de spălat vase individuală, modernă şi avantajoasă, extrem de generoasă din punct de vedere al capacităţii de încărcare. Reprezintă un model economic, capabil să obţină rezultate eficiente graţie funcţiilor şi sistemelor din dotare.

Este încadrată în clasa de eficienţă energetică A++, având o capacitate de încărcare de până la 13 seturi. Se laudă cu o serie de 6 programe de spălare, precum şi cu afişaj LED, ce oferă informaţii cu privire la etapele ciclului de spălare ales.

Acest model standard ADP 500 IX este deja comercializat online de către eMag, cu preţul de achiziţie de 2.149 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, remarcăm cu placere o construcţie distinsă din inox. Poartă finisaje şi detalii moderne, totul pe un fond de culoare argintie. Are o greutate de 51kg, măsoară standard 85 x 59.7 x 59 (IxLxA) cm, nivelul zgomotului la utilizare înregistrând maxim 44dB(A).

Acelaşi model individual este disponibil şi în magazinul online Flanco.

Imagini cu Whirlpool ADP 500 IX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Se prezintă excepţional şi la capitolul consum de resurse, unul dintre cele mai importante criterii de luat în considerare atunci când ne interesează un astfel de produs electrocasnic. Aşadar, aşa cum am spus, provine din clasa energetică A++. Consumul de curent electric înregistrat per ciclu de spălare este de numai 0.92kW, iar cel anual de 261kW. În privinţa consumului de apă, înregistrează doar 10l per ciclu de spălare şi o medie anuală de 2800l.

Cele 6 programe de spălare ale maşinii sunt: programul Intensiv 70°C, programul Bio/Eco 50°C, programul Prespălare, programul Express 45°C (Rapid), programul Spălare cu aburi şi programul Normal 60°C (spălare zilnică).

Ca şi opţiuni ale programelor de spălare, ar fi de menţionat cele 3 nivele de temperatură, opţiunea de încărcare la jumătate, optiuna PowerClean şi Tehnologia Al 6-lea Simţ.

Deţine filtru autocurăţare, indicator pentru sare şi indicator pentru terminarea ciclului de spălare.

Vine la pachet cu un coş reglabil pe înălţime, cu un cablu de alimentare de 1.5m, cu un furtun de alimentare cu apă de 1.5m şi cu un furtun de evacuare apă de 2m.

Concluzie:

În concluzie, Whirlpool ADP 500 IX reprezintă o maşină de spălat vase accesibilă, economică şi super eficientă. Este un model individual, capabil să garanteze rezultate excelente în orice situaţie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LED
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 13 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.