Whirlpool ADP 201 WH – maşină de spălat vase independentă din clasa A+

Whirlpool ADP 201 WH se pare a fi una dintre cele mai ieftine şi convenabile maşini de spălat vase independente de piaţă. Nu doar că impresionează prin preţul redus de achiziţie, ci şi prin performanţe bune la spălare şi uscare, indiferent de situaţie.

Aşadar, discutăm despre un produs electrocasnic de bucătărie încadrat în clasa energetică A+. Beneficiază de o capacitate de încărcare pentru 10 seturi, de 5 programe de spălare, de funcţii şi sisteme avansate, precum şi de un afişaj modern de tip LED.

Acest model ADP 201 WH se poate achiziţiona şi online din magazinul de specialitate eMag cu numai 1.285 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic vorbind, nu sunt foarte mult de menţionat, ci doar că este integral de culoare neagră şi extrem de uşor de integrat în orice stil de bucătărie. Are o greutate de aproximativ 39.5kg şi măsoară standard 85 x 45 x 57 (IxLxA) cm, nivelul zgomotului înregistrat la utilizare fiind de 51dB(A).

Imagini cu Whirlpool ADP 201 WH:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua maşină de spălat vase independentă de la Whirlpool este clasificată de către specialişti în clasa A+ de eficienţă energetică . Astfel, consumul energetic înregistrat în program standard este de numai 0.83kwh, iar cel înregistrat anual este de 237kWh. Cât despre consumul de apă, media înregistrată per ciclu de spălare este de doar 10l.

Aşa cum am spus şi la început review-ului, produs de faţă vine prevăzut cu 5 programe de spălare, precum: programul Intensiv 65°, programul Rapid (Express), programul Bio/Eco 50°, programul pahare şi programul Normal.

La capitolul funcţii speciale, se laudă cu tehnologia AquaControl, cu protecţie pentru inundaţie, cu indicator pentru lichid de limpezire, cu indicator pentru sare şi cu 3 nivele de temperatură.

În privinţa accesoriilor, noua maşină de spălat vase vine împreună cu un suport pentru pahare, precum şi cu un coş reglabil pe înălţime.

Concluzie:

În concluzie, Whirlpool ADP 201 WH reprezintă o maşină de spălat vase independentă din clasa A+, cu capacitatea de a garanta rezultate ireproşabile indiferent de nivelul de murdărie al veselei.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • 5 programe
  • A+
  • 10 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.