Whirlpool ADG8798 – maşină de spălat vase incorporabilă, modernă şi eficace

Whirlpool ADG8798 este o maşină de spălat vase ultra performantă, ce nu ar trebuie să lispească din bucătăria oricăruia dintre noi, datorită faptului că oferă rezultate excepţionale, într-un mod pe cât se poate de rapid şi de economic.

Avem de-a face cu un model complet incorporabil, din clasa A+, ce vine echipat cu control electronic, cu 10 programe de spălare şi cu o capacitate generoasă de încărcare, de 13 seturi.

Preţul de achiziţie, desigur este pe măsura gradului de performanţă, astfel eMag comercializează o asemeanea maşină de spălat vase complet incorporabilă cu preţul de 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi detalii tehnice, ar fii de spus că are o greutate de aproximativ 41Kg, măsoară 82 x 59.7 x 55.5(IxLxA) cm şi beneficiază de un nivel de zgomot redus, de numai 42db.

Acelaşi model performant de la Whirlpool îl regăsim şi în oferta magazinului Altex.

Imagini cu Whirlpool ADG8798 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului de resurse al acestui produs electrocasnic, pot spune că este destul de redus, astfel cel de curent electric este de doar 1.03kW/ciclu de spălare şi de 293kW/an, iar cel de apă este de 6l/ciclu şi de 1.680l/an.

Aşa cum spuneam, dispune de 10 programe eficiente de spălare, precum: program normal la 65°C, program rapid la 45°C, program Bio/Eco la 40°C, program prespălare şi aşa mai departe.

În privinţa funcţiilor speciale se laudă cu senzorul+, cu senzorul 40-70, cu funcţia de abur, cu funcţia Multizone, cu funcţia Powerclean şi cu cele 8 nivele de temperatură.

Ar mai fii de specificat faptul că beneficiază de indicator pentru terminarea programelor, de indicator pentru sare şi de programare întârziată 1-24h, venind la pachet cu un coş reglabil pe înălţime şi cu un compartiment pentru sare.

În concluzie, Whirlpool ADG8798 este o maşină de spălat vase incorporabilă, cu performanţe ridicate, astfel încât să asigure cele mai bune rezultate, într-un mod rapid şi economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat vase
  • Complet incorporabilă
  • Capacitate 13 seturi
  • Clasa A+
  • 10 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.