Whirlpool ADG175X

Pentru mulți dintre noi spălatul vaselor poate fi o povară, așa că o mașină de spălat vase poate fi utilă în orice locuință. Cu toții știm că facem parte dintr-o lume a tehnologiei foarte avansată, așadar un astfel de produs electrocasnic îți poate ușura munca, iar tu să beneficiezi de mai mult timp liber.

Whirlpool ADG175X este o mașină de spălat vase destul de nouă, performantă dar și foarte elegantă. Destul de economică, aparținând clasei energetice A, cu un consum de energie electrică de doar 249 kw anual. Se prezintă complet încorporabilă, ce poate fi montată foarte ușor, ocupând destul de puțin spațiu, grație dimensiunilor sale minimale de doar 82 x 44.5 x 54cm.

Prețul acestei mașini de spălat vase de la Whirlpool, la data de 3-11-2014 era de 1.249lei (vezi preț actualizat). Un preț foarte bun, luând în considerare timpul economisit.

IMAGINI CU Masină de spălat vase Whirlpool ADG175X :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Modelul de față vine conceput cu o capacitate generoasă de 9 seturi de vase, ce pot fi spălate simultan și un tip de afișaj foarte elegant, cu control electronic. Foarte economic acest produs electrocasnic, aparține clasei A de eficiență la spălare dar și uscare. Consumul de energie electrică pe cliclu de spălare ar fi de doar 0.81kW, iar cel de apă de 11l/ciclu. Consumul anul de apă ar ajunge undeva la 3640 litri, destul de puțin pot spune, comparativ cu alte modele mai vechi.

Printre cele 7 programe de spălare, se enumeră câteva mai interesante, cum ar fi Filtrul de autocuratare, Clătire Sani Rinse, Spălare delicată și altele.

Foarte performantă, dispune de panoul de control, ce te ține la curent cu timpul rămas de spălare sau programarea întârziată, ce îți oferă posibilitatea de a spăla oricând dorești.

Design-ul acestei mașini de spălat vase Whirlpool, este destul de atrăgător, asortându-se perfect oricărui tip de mobiler de bucătărie, indiferent de model sau culoare. Completează-ți bucătăria cu o mașină de spălat vase utilă, economică și foarte simplu de montat, la un preț de ofertă.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Clătire Sani Rinse
  • Spălare delicată
  • Filtru autocurățare
  • Programare întârziată
  • 6 nivele de temperatură
  • Complet incorporabilă
  • 7 programe
  • Afisaj LED
  • Control electronic

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.