Whirlpool ADG145 – o maşină de spălat vase complet incorporabilă, ideală în bucătăria oricărei femei

Whirlpool ADG145 este o maşină de spălat vase excelentă, un produs electrocasnic extrem de util pentru familiile numeroase, dar nu numai, ce economiseşte foarte mult timp preţios.

Aşadar, discutăm despre un aparat complet incorporabil, ce beneficiază de o capacitate de încărcare de 9 seturi, având 5 programe de spălare şi control electronic.

Preţul este foarte avantajos şi accesibil, astfel o asemeana maşină de spălat vase complet incorporabilă se poate procura de la eMag, cu preţul excelent de 1.228 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al detaliilor tehnice cât şi estetice, avem de-a face cu un aparat modern, cu un nivel de zgomot de numai 53 de decibeli, ce măsoară numai 82 x 44.4 x 54(IxLxA) cm.

Imagini cu Whirlpool ADG145 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului de resurse, noul produs electrocasnic aparţine clasei de eficienţă energetică A, asigurând un consum de curent electric redus, iar din punct de vedere al consumul de apă, se vor consum aproximativ 13l/ciclu.

Aşa cum am spus, controlul maşinii este de tip electronic, având în dotare 5 programe excelente. Aceste programe sunt: program intensiv (65°C), program rapid (40°C), program Bio/Eco (65°C), program prespălare şi program normal (65°C).

Programul intensiv se recomandă atunci când sunt vase mai voluminoase şi gradul de mudarie mai ridicat. Iar programul Eco, este excelent pentru vasele de zi cu zi, punând mare accent pe un consum de energie electrică foarte scăzut.

În concluzie, Whirlpool ADG145 este o maşină de spălat vase complet incorporabilă, utilă şi eficientă în orice bucătărie distinsă, economisind resurse şi timp.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat vase
  • Complet incorporabilă
  • Capacitate 9 seturi
  • Control electronic
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.