Whirlpool ADG 6500 A++ – aparat electrocasnic complet încorporabil, din clasa A++

Maşina de spălat rufe Whirlpool ADG 6500 A++ este un model complet încorporabil, inteligent şi încăpător, conceput pentru a garante rezultate impecabile, indiferent de gradul de murdărie al încărcăturii.

Avem de-a face cu un produs electrocasnic cu afişaj LED, ce provine din clasa A++, având control mecanic, 6 programe de spălare şi o capacitate de până la 13 seturi.

Ca şi preţ vorbind, se clasează printre cele mai avantajoase maşini de spălat vase, astfel modelul de faţă se poate achiziţiona din magazinul online eMag cu numai 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al datelor tehnice, ar fi de spus că are un nivel de zgomot de doar 48db, cântăreşte în jur de 40Kg, iar dimensiunile standard sunt de 82 x 59.7 x 55.5(IxLxA) cm.

Aceeaşi maşină de spălat vase încorporabilă o regăsim şi în stocul celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Whirlpool ADG 6500 A++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Vis-a-vis de consum, energetic vorbind, media anuală este de 262kWh, iar per program standard de numai 0.92kW. Din punct de vedere al consumului de apă, media anula este de 2800l, iar consumul per ciclu de spălare de numai 10l.

În privinţa opţiunilor şi programelor de spălare, se laudă cu opţiunea de încărcare la jumătate, cu filtru de autocurăţare, cu program intensiv 70°C, cu program Bio/Eco 50°C, cu program prespălare şi cu program Express.

Ar mai fi de spus că dispune de Tehnologia Al 6-lea Simţ, de 3 nivele de temperatură, de funcţia pentru programare întârziată, de indicator sare şi de indicator pentru terminarea programului.

Produsul de faţă vine însoţit cu o serie de accesorii extrem de utile, precum un coş reglabil pe înălţime, un compartiment pentru sare, picioare ajustabile şi rafturi pliabile.

În concluzie, Whirlpool ADG 6500 A++ este o maşină de spălat vase inteligentă, de tip complet încorporabilă, potrivită oricărei locuinţe distinse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Complet incorporabilă
  • LED
  • Capacitate 13 seturi
  • Clasa A++
  • 6 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.