Whirlpool ADG 6200 FD – este o maşină de spălat vase complet incorporabilă, economică şi accesibilă

Whirlpool ADG 6200 FD este o maşină de spălat vase incorporabilă, capabilă să asigure cele mai bune rezultate, fiind produsul electrocasnic ideal oricărei gospodine.

Vorbim despre un produs cu o capacitate de încărcare de 12 seturi, ce beneficiază de afişaj LED, de 5 programe de spălare, de control electronic, cu opţiune de încărcare pe jumătate, fiind complet incorporabil.

În privinţa preţului de achiziţie, este un produs extrem de convenabil, astfel se găseşte la eMag, la preţul de doar 1.368 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, produsul de faţă are o greutate de numai 41Kg, măsoară 82 x 59.7 x 55.5(IxLxA) cm şi are un nivel de zgomot de doar 48 de decibeli.

Aceeaşi maşină de spălat vase Whirlpool o regăsim şi în ofertele celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Whirlpool ADG 6200 FD :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La nivel de consum de resurse, vorbim despre un produs din clasa A+, ce are un consum anual de energie de numai 289kWh şi de doar 1.02kW/ciclu de splare. La fel de bine se descurcă şi din punct de vedere al consumul de apă, astfel anual consumă 3360 de litrii, iar pe ciclu de spălare doar 12 litrii.

Aşa cum am spus, beneficiază de 5 programe de spălare, precum program rapid 45°C, program Bio/Eco, program prespălare, program Express şi aşa mai departe.

Ar mai fii de spus, că dispune de filtru de autocurăţare, de 3 nivele de temperatură, de programare întârziată, de indicator terminare program şi de indicator sare. Odată cu maşina, vin la pachet şi următoarele: coş reglabil pe înălţime, picioare ajustabile şi rafturi pliabile.

În concluzie, Whirlpool ADG 6200 FD este o maşină de spălat vase complet incorporabilă, economică şi eficientă, ce asigură cele mai bune rezultate posibile.

 Opinii pro și contra :

Pro
  • Complet incorporabilă
  • Clasă de eficienţă energetică A+
  • Afişaj LED
  • Control electronic
  • 5 programe
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.