Whirlpool ADG 5820 – aparat electrocasnic de bucătărie din clasa A++, de tip parţial-încorporabil

Whirlpool ADG 5820 se dovedeşte a fi o maşină de spălat vase performantă şi eficientă, un model parţial încorporabil ce reuşeşte să surprindă plăcut prin rezultate ireproşabile, cu un consum apreciabil de resurse (detergenţi, energie, apă). Reprezintă un tip ideal oricărei familii, ce se integrează la fix în stilul oricărei bucătării.

Avem de-a face cu o variantă de 12 seturi ca şi capacitate de încărcare, ce aparţine clasei energetice A+. Include 5 programe de spălare, display digital, control electronic şi o sumedenie de funcţii şi sisteme inteligente, ce îmbunătăţesc modul de funcţionare al maşinii.

Acest model ADG 5820 se poate achiziţiona online, din gama de produse electrocasnice eMag, cu doar 1.549 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, fiind un produs parţial încorporabil nu sunt foarte multe de spus, ci doar că în partea frontală a maşinii este prevăzut un afişaj modern cu control electronic. Are o greutate de 43kg, măsoară standard 82 x 59.7 x 55.5 (IxLxA) cm, nivelul de zgomot înregistrat la utilizare fiind de maxim 48db.

Produsul de faţă se poate procura şi din stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Whirlpool ADG 5820 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ceea ce o reprezintă consumul, specialiştii au încadrat-o în clasa de eficienţă energetică A+. Astfel, înregistrează un consum energetic de 1.02kW/ciclu de spălare şi de 289kWh/an. Ca şi consum de apă, înregistrează în jur de 12l/ciclu de spălare şi de 3360l/an.

Aşa cum am spus, vine prevăzută cu 5 programe de spălare, economice şi eficace. Acestea sunt: programul Rapid la o temperatură de 45°, programul Eco la o temperatură de 50°, programul Intensiv la o temperatură de 65°, programul Încărcare la jumătate la o temperatură de 50° şi programul prespălare rece.

În privinţa funcţiilor, beneficiază de filtru de autocurăţare, de 3 nivele de temperatură, de Delay Timer (2/4/8h), de funcţia de programare întârziată, de indicator LED pentru realimentare cu sare, de sistem de uscare static, precum şi de indicator acustic pentru sfârşirea programului.

Aqua Control System reprezintă un dispozitiv electronic de protecţie internă. Indicatorul apei monitorizează nivelul apei din bazinul maşinii, detectând apa lipsă. În situaţia în care nivelul apei este scăzut, se transmit semnale dispozitivului digital, care opreşte automat aparatului, pompând apă afară.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool ADG 5820 este un aparat electrocasnic de bucătărie eficient şi performant, capabil să asigure cele mai bune rezultate la spălare/uscare, cu cel mai bun consum de resurse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 5 programe
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • 12 seturi
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.