Whirlpool ADG 555 IX

Whirlpool ADG 555 IX este mașină de spălat vase semi-încorporabilă, ce se integrează perfect în orice bucătărie modernă, oferind rezultate excepționale la spălare și un consum redus de resurse.

Prezintă o serie de caracteristici extrem de bune, ce va înlocui perfect spălatul manual, astfel încât să te bucuri de mai mult timp liber. Dispune de o capacitate de încărcare de 9 seturi, având un tip de afișaj LED, pe care poți urmări etapele celor 6 programe eficiente de spălare.

Și pe partea de design putem spune că excelează, remarcându-se printr-un aspect modern cu finisaje elegante. Se evidențiază printr-un exterior pe fond alb, cu dimensiuni extrem de reduse, de doar 82 x 45 x 55cm și printr-o greutate de 37Kg.

Așadar, pentru cei ce își doresc o mașină de spălat vase parțial încorporabilă, acest produs Whirlpool este ideal, ce se procură la un preț excelent, de doar 1.099lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Masina de spalat vase Whirlpool ADG 555 IX :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Mulțumită clasei A+ de eficiență energetică din care face parte acest produs, se bucură de un consum foarte bun de energie electrică, astfel ajunge la 222kW/an. Nici consumul de apă nu este mai mare, ba din contră este de doar 10.5l/ciclu și de 2940l/an.

Cele 6 programe eficiente de spălare al vaselor, sunt: program cu prespălare, program rapid, program intensiv, program Bio/Eco, program Express și program dedicat produselor din sticlă. Așadar, această gamă de programe acoperă orice situație, indifierent de gradul de murdărie ori de nivelul de încărcare.

Nu trebuie să vă faceți probleme în cazul în care nu ați mai utilizat un astfel de produs electrocasnic, deoarece modul de utilizare este extrem de simplu, astfel setarea programelor se realizează din panoul de control, foarte ușor și rapid.

Odată ce veți intra în posesia acestui aparat electrocasnic, veți beneficia de o listă de accesorii extrem de utile, precum un coș reglabil pe înălțime, un compartiment sare, un furtun de evacuare de 1.5m și încă un alt furtun pentru alimentare de 1.5m.

În concluzie, Whirpool ADG 555 IX este mașină de spălat vase ideală, ce oferă un grad de eficiență ridicat în orice situație.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro
  • Capacitate de 9 seturi
  • Clasă de eficiență energetică: A+
  • Afișaj LED
  • Parțial încorporabilă
  • Control mecanic
  • 6 programe
  • Programare întârziată
  • Indicator sare
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.