Whirlpool ADG 5520 IX – maşină de spălat vase inteligentă, de tip semi-încorporabilă

Whirlpool ADG 5520 IX este o maşină de spălat vase inteligentă, generoasă din punct de vedere al capacităţii de încărcare, fiind o variantă potrivită oricărei familii.

Avem de-a face cu un produs semi-încorporabil, din clasa A++, ce se laudă cu 6 programe de spălare, cu o capacitate de încărcare până la 13 seturi, cu control electronic şi cu afişaj LED.

Vorbim despre un produs eficient, destul de avantajos în privinţa preţului de achiziţie, astfel se poate procura de la eMag cu preţul de 1.869 de lei (vezi preţ actualizat).

Că şi date tehnice, ar fi că măsoară standard 82 x 59.7 x 55.5(IxLxA) cm, că are o greutate de aproximativ 43Kg şi că are un nivel de zgomot de numai 44db.

Regăsim aceeaşi maşină de spălat vase şi în stocul celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Whirlpool ADG 5520 IX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Se prezintă foarte bine din punct de vedere al consumului de resurse, astfel energetic vorbind, provine din clasa A++, având un consum de numai 262kW/an şi de 00.92kW/ciclu. La fel de bine stă şi la consumul de apă, astfel media anuală este de doar 2800l, iar pe ciclu de spălare consumă doar 10l.

Cât despre programele şi opţiunile aparatului, ar fi de specificat că deţine filtru de autocurăţare, dispune de opţiunea de încărcare pe jumătate, de programul pentru prespălare, de programul Bio/Eco 50°C şi de programul intensive 70°C.

Mai este de specificat faptul că beneficiază de 3 nivele de temperatură şi de Tehnologia patentată Al 6-lea Simţ Power Clean.

Produsul de faţă vine însoţit cu următoarele accesorii: un coş reglabil pe înălţime, un coş pentru tacâmuri, un compartiment pentru sare, un furtun pentru evacuare de 2m şi un furtun de alimentare de 1.5m.

În concluzie, Whirlpool ADG 5520 IX este o maşină de spălat vase de calitate înaltă, economică şi inteligentă, concepută pentru a garanta cele mai bune rezultate posibile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Semi-incorporabilă
  • LED
  • Capacitate 13 seturi
  • Clasa A++
  • 6 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.