Whirlpool ADG 522 IX – maşină de spălat vase parţial încorporabilă, din clasa A++

Whirlpool ADG 522 IX reprezintă un model performant şi economic de maşină de spălat vase, provenită din categoria aparatelor electrocasnice semi-încorporabile. Este o variantă potrivită familiilor generoase, fiind capabilă să obţină rezultate neaşteptat de bune, cu un consum de resurse apreciabil.

Vorbim despre un produs din clasa A++, ce are o capacitate de încărcare de până la 10 seturi. Pune la dispoziţie o serie de 8 programe de spălare, etapele şi setările acestora fiind afişate pe modernul ecran LED din partea frontală a acesteia.

Acest model ADG 522 IX este deja disponibil în magazinul online eMag, la costul de achiziţie avantajos de 1.549 de lei (vezi preţ actualizat).

Ei bine, din punct de vedere al design-ului, remarcăm o construcţie modernă de tip parţial încorporabilă. Culoarea albă a exteriorului o integrează fără probleme în orice stil de amenajare. Tehnic vorbind, cântăreşte aproximativ 30kg, masoară standard 82 x 45 x 57 (IxLxA) cm, nivelul zgomotului la utilizare fiind de maxim 43dB(A).

Imagini cu Whirlpool ADG 522 IX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Această nouă variantă de la Whirlpool este încadrată de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A++. Astfel, datorită acestei clase avantajoase, consumul de curent electric înregistrat anual este de 211kW/an, cel de apă fiind de 9l/ciclu de spălare.

Aşa cum am spus, deţine o listă cu 8 programe de spălare: programul normal, programul intensiv (65 °), programul rapid, programul Bio/Eco (50 °), programul Multizone, programul pahare, programul Overnight (silenţios) şi programul Express.

Se laudă cu tehnologia Al 6-lea Simţ, cu sistemul de protecţie Waterstop, cu opţiunea Multizone, cu 3 trepte de temperatură, cu indicator pentru sare şi pentru lichidul de limpezire, cu indicator luminos pentru podea, precum şi cu opţiunea de programare întârziată.

În privinţa accesoriilor ce vin odată cu aparatul de faţă, ar fi de menţionat cele 3 coşuri reglabile pe înălţime şi suportul pentru pahare.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Whirlpool ADG 522 IX este o maşină de spălat vase parţial încorporabilă din clasa A++, echipată cu numeroase programe, funcţii şi tehnologii.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LED
  • Performanţe bune la spălare
  • A++
  • 10 seturi
  • 8 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.