Whirlpool ADG 321 IX – maşină de spălat vase semi-încorporabilă, cu afişaj LED

Whirlpool ADG 321 IX este o maşină de spălat vase slim, de tip semi-încorporabilă, capabilă să obţină rezultate peste nivelul aşteptărilor, cu un consum de resurse avantajos, indiferent de gradul de murdărie al vaselei.

Are o capacitate pentru 10 seturi, 6 programe de spălare, precum şi o serie numeroasă de extra-opţiuni. Afişajul modern este de tip LED, ce informează în legătură cu setările şi etapele programului de spălare în curs.

Acest model ADG 321 IX partioal încorporabil este disponibil la eMag, la preţul de achiziţie de doar 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic ar fi de spus că are o greutate de 30kg şi că măsoară standard 82 x 45 x 57(IxLxA) cm. Fiind parţial încorporabilă, nu pot spune că este decât de culoare albă, în partea frontală fiind proiectat ecranul LED şi sigla producătorului.

În timpul utilizării, nivelul zgomotului înregistrat ajunge la maxim 49db.

Acest aparat electrocasnic de bucătărie se regăseşte şi în magazinul online Altex.

Imagini cu Whirlpool ADG 321 IX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest produs electrocasnic de bucătărie Whirlpool este încadrat în clasa A+ de eficienţă energetică. Astfel, media consumului anual de energie electrică este de 237kW. Ca şi consum de apă, media per ciclu de spălare este de aproximativ 10l.

Aşa cum am spus, deţine 6 programe de spălare, precum: programul Bio/Eco, programul Intensiv, programul Pahare, programul Rapid, programul Prespălare şi programul Normal.

Programul Bio/Eco (50°C) are o durată de 3 ore, consumul fiind de 0.83kW/h de curent electric şi de 10l de apă.

Programul Intensiv (65°C) are o durată de 2 ore şi 30 minute, consumul fiind de 1.3kW/h de curent electric şi de 14l de apă.

Programul Pahare (45°C) are o durată de 1 oră şi 40 minute, consumul fiind de 0.95kW/h de curent electric şi de 10l de apă.

Programul Rapid (50°C) are o durată de 25 de minute, însă fără uscare, consumul fiind de 0.5kW/h de curent electric şi de 8.5l de apă.

Programul Prespălare are o durată de 10 minute, consumul fiind de 0.01kW/h de curent electric şi de 4l de apă.

Programul Normal (50°C) are o durată de 1 oră, consumul fiind de 0.95kW/h de curent electric şi de 10.5l de apă.

În privinţa opţiunilor extra, deţine opţiunea pentru încărcare la jumătate, 3 nivele de temperatură, programare întârziată, indicator pentru sare, indicator pentru lichidul de limpezire, precum şi protecţie inundaţie şi protecţie de prevenire a scurgerilor de apă (Waterstop).

Concluzie :

Aşadar, Whirlpool ADG 321 IX este o maşină e spălat vase automată de tip semi-încorporabilă, performantă şi eficientă, capabilă să obţină rezultate ireproşabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 6 programe
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • 10 seturi
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.