Whirlpool ADG 301 – produs electrocasnic complet incorporabil, eficient şi prformant

Whirlpool ADG 301 este o maşină de spălat vase cu control mecanic, eficientă în privinţa consumului de resurse, fiind ideală în orice bucătărie modernă şi elegantă.

Discutăm despre un aparat electrocasnic eficace, complet incorporabil, ce beneficiază de o capacitate de încărcare de până la 10 seturi, de afişare LED şi de 6 programe de spălare.

Ca şi preţ, este neaşteptat de convenabilă, astfel este pusă în vânzare de către magazinul online eMag cu preţul de numai 1.261 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum spuneam, este un model complet incorporabil, având un nivel de zgomot de doar 49db, o greutate de aproximativ 31Kg, măsurând doar 82 x 44.8 x 57(IxLxA) cm.

Acelaşi produs electrocasnic incorporabil, îl regăsim şi în ofertele magazinului Altex.

Imagini cu Whirlpool ADG 301 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ar fi de spus că se laudă cu un consum de resurse excelent, astfel cel de energie electrică este de numai 237kW/an, graţie clasei A++, iar cel de apă de doar 10l/ciclu şi de 2800l/an.

Beneficiază de 6 programe de spălare eficace şi economice, ce duc la rezultate impecabile. Câteva din cestea sunt: program Bio/Eco la 50°C, program prespălare, program pahare, program express etc.

Noul aparat se laudă cu opţiunea eficientă de încărcare la jumătate, cu cele 3 nivele de temperatură, cu indicatorul de lichid de limpezire, cu programarea întârziată şi cu indicatorul pentru sare.

În concluzie, Whirlpool ADG 301 este o maşină de spălat vase performantă, economică şi accesibilă, ideală în bucătăria oricăruia dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Complet incorporabilă
  • LED
  • Capacitate 10 seturi
  • Clasa A+
  • 6 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.