Whirlpool ADG 201 – maşină de spălat vase complet încorporabilă, economică, eficientă şi modernă

Vrei să îţi achiziţionezi o maşină de spălat vase pentru prima dată, ori să o înlocuieşti pe cea veche, însă nu te-ai hotărât spre ce model să te îndrepţi? În cazul acesta, astăzi o să îţi sărim în ajutor cu prezentarea unui astfel de produs electrocasnic, avantajos ca şi preţ şi economic ca şi consum de resurse, capabil să asigure rezultate ireproşabile.

Whirlpool ADG 201 este o maşină de spălat vase convenabilă, echipată cu tehnologii de ultimă generaţie, astfel încât să ofere cele mai eficiente şi rapide rezultate. Se laudă cu 3 prim avantaje, respectiv performanţă la utilizare, durabilitate şi siguranţă, precum şi consumul eficient de resurse.

Modelul de faţă este de tip complet încorporabil, ce se încastrează perfect în orice tip de mobilă de bucătărie. Are o capacitate maximă de încărcare pentru 10 seturi, ceea ce înseamnă destul de mult, din punctul meu de vedere. Controlul este de tip electronic, beneficiind de un afişaj elegant, de tip LED, de pe care se pot urmării etapele şi setările programelor de spălare.

Ca şi preţ, reprezintă o variantă extrem de avantajoasă, cu un preţ de achiziţie favorabil, respectiv de doar 1.089 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design şi date tehnice, aşa cum am spus, avem de-a face cu un produs complet încorporabil, ce ocupă foarte puţin spaţiu. Măsoară standard 82 x 44.8 x 55(IxLxA) cm, cântăreşte în jur de 31.5kg şi este pe cât se poate de silenţioasă, având un nivel de zgomot de doar 51db.

Aceeaşi maşină de spălat vase avantajoasă o întâlnim şi în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Whirlpool ADG 201 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+, încadrare ce ia în considerare consumul din programul Eco, unde în cazul de faţă consumul energetic este de 0.83kWh, iar cel de apă de numai 10l. Ar mai fi de specificat, că media anuală a consumului energetic este de 237kWh, iar cea a consumului de apă ajunge până la 2800l/an.

Vine dotată cu 6 programe de spălare şi cu 3 trepte de temperatură. Cele 6 programe sunt eficiente şi economice, capabile să ofere cele mai bune rezultate. Acestea sunt: programul Eco, cu o durată de până la 180 de minute, la o temperatură de 50°C (0.83kWh şi 10l), programul Intensiv cu o durată de până la 150 de minute, la o temperatură de 65°C (1.3kWh şi 14l), programul Zilnic cu o durată de până la 120 de minute, la o temperatură de 55°C (13.5l), programul rapid cu o durată de până la 40 de minute, la o temperatură de 50°C (0.8kWh şi 9l), programul pentru prespălare cu o durată de până la 10 minute (0.01kWh şi 4l) şi programul de încărcare la jumătate cu o durată de până la 80 de minute (0.95kWh şi 10.5l).

Ţin să specific, că la modelul de faţă se oferă o garanţie de până la 10 ani la cuvă, în cazul coroziunii acesteia.

Nu este un produs electrocasnic de bucătărie deloc complex, astfel este pe cât se poate de simplu de utilizat. Doar se selectează programul de spălare dorit, după care butonul Start.

Odată cu produsul vin şi două furtune, unul pentru alimentare cu lungimea de 1.5m şi unul de evacuare cu lungimea de 1.5m, plus compartimentul pentru sare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Whirlpool ADG 201 este o maşină de spălat vase încăpătoare, eficientă şi economică, ce se poate încorpora complet în orice timp de mobilier. Este concepută astfel încât să asigure rezultate ireproşabile, într-un mod rapid şi economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încorporabilă
  • Capacitate generoasă
  • Eficientă
  • Performanţe superioare la spălare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.