Whirlpool ACM 816 BA – plită încorporabilă electrică cu inducţie şi touch control

Whirlpool ACM 816 BA este o plită electrică cu inducţie de tip încorporabilă, concepută după ultimele generaţii de tehnologii şi funcţii, astfel încât să asigure o funcţionare confortabilă şi pe cât se poate de eficientă.

Pune la dispoziţie patru zone de gătit, alimentate electric, cu touch control din panoul de comandă poziţionat frontal pe plită. Pe lângă acestea, pune la dispoziţie o serie numeroasă de funcţii, ce o fac foarte utilă în orice bucătărie ultra-modernă.

Se integrează foarte uşor în blatul mobilei de bucătărie, aducând astfel un plus de eleganţă şi de modernitate acesteia.

Costul de achiziţie este pe măsura calităţii, astfel se găseşte disponibilă în magazinul eMag la preţul online de 1.562 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte design-ul, după cum observăm, este integral construită din sticlă de culoare neagră, lucioasă, cu tentă de gri închis pe marginile acesteia. Ca şi dimensiuni măsoară standard 5.6 x 58 x 51(IxLxA) cm, având o greutate de 12.5kg. Dimensiunile nişei măsoară standard 3 x 56 x 49(IxLxA) cm.

Aceeaşi plită încorporabilă cu inducţie se întâlneşte şi în magazinele Flanco şi Altex.

Imagini cu Whirlpool ACM 816 BA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Plitele cu inducţie, precum şi modelul de faţă, se încălzesc foarte rapid, datorită căldurii propagate doar la baza recipientului de gătit şi nu pe întreaga suprafaţă a plitei. Acest lucru duce şi la o siguranţă de utilizare sporită.

Inducţia este o tehnologia avansată, ce are nevoie de doar 3 minute pentru ca apa să ajungă de la 20ºC la 90ºC , pe când folosind un model clasic, ar fi nevoie de aproximativ 7 minute pentru a atinge aceeaşi temperatură.

Produsul de faţă pune la dispoziţie patru zone de gătit, de diferite dimensiuni. Un arzător mare de 2.2kW, un arzător mic de 1kW şi două normale de câte 1.8kW fiecare.

Fiecare zonă de gătit în parte este delimitată cu o linie punctată extrem de discretă. Arazatoarele din partea stângă, respectiv cel mare şi cel mic, sunt delimitate circular, pe când cele două normale sunt delimitate împreună de către un dreptunghi cu colţuri rotunjite, formând astfel o zonă extinsă de gătit.

Panoul de control al plitei este poziţionat în partea frontală a acestuia, lucru ce asigură o funcţionalitate rapidă şi confortabilă. Aici se întâlnesc cele patru butoane cu touch pentru fiecare zonă de gătit în parte, plus încă două butoane +/- pentru setarea puterii inducţiei.

Funcţiile acestei plite sunt: Timer-ul, sistemul de protecţie pentru cei mici, zona de gătire extinsă, indicator de căldură reziduală, funcţia FlexiCook şi funcţia Booster.

Booster este o funcţie ce nu ar trebui să lipsească din dotările niciunei plite de calitate. Odată activată această funcţie, modul de gătit este cu până la 50% mai rapid decât în mod normal.

Concluzie :

Concluzionând, Whirlpool ACM 816 BA este o plită încorporabilă electrică, cu inducţie, capabilă să asigure cel mai eficient mod de gătit, graţie funcţiilor şi tehnologiile avansate de care beneficiază.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Ultra-modernă
  • Cu inducţie
  • Electrică
  • Touch-control
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.