Whirlpool ACM 804 IX – plită încorporabilă din sticlă vitroceramică, pe inducţie

Whirlpool ACM 804 IX este o plită încorporabilă ultra-modernă şi performantă, de tip electrică. Reprezintă un produs electrocasnic pentru bucătărie, integral realizat din sticlă vitroceramică de culoare neagră. Acest lucru aduce un plus de eleganţă în bucătărie, făcând-o extrem de uşor de integrat în orice stil.

Se laudă cu 4 zone diferite pentru gătit, având la bază sistemul de funcţionare prin inducţie. Fiecare zonă în parte poate fi acţionată din panoul de comandă prin touch control.

Acest model ACM 804 IX este disponibil şi online la eMag, la preţul de achiziţie de 1.789 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, aşa cum am spus este realizată integral din sticlă vitroceramică de culoare neagră. Este o sticlă Schott Ceran, ce nu deţine niciun fel de metale toxice. Graţie acestei construcţii, conferă un aer elegant şi modern, fiind foarte uşor de curăţat. De jur împrejurul acesteia sunt prevăzute rame din inox de calitate foarte bună. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 12.5kg şi masoară standard 5.6 x 58 x 51 (IxLxA) cm, dimensiunile nişei fiind de 3 x 56 x 49 cm.

Imagini cu Whirlpool ACM 804 IX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, această plită funcţionabilă pe inducţie deţine 4 zone de gătit: două mici şi două normale. Ca şi poziţionare, acestea sunt prevăzute astfel, cele mici în partea din faţă-stânga şi spate-dreapta, iar cele normale în partea din faţă-dreapta şi spate-stânga.

Reprezintă un model de maxim 7200W putere. Ca şi putere furnizată individual, ar fi cele mici de 145mm/1200W putere fiecare, iar cele normale de 210mm/2200W putere  fiecare.

În privinţa funcţiior, se laudă cu touch control, cu Timer programabil, cu funcţia Booster pentru fiecare zonă de gătit în parte, cu sistemul de siguranţă pentru cei mici, precum şi cu funcţia Power Management.

Tehnologia inovativă cu inducţie are rolul de a încălzi doar vasul de gătit şi nu plită. În felul acesta, consumul energetic este redus semnificativ. Sistemul are la bază patru inele de inducţie, câte unul pentru fiecare zonă de gătit în parte.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Whirlpool ACM 804 IX este o plită încorporabilă electrică de tip vitroceramică, provenită din gama încorporabilelor de bucătărie. Este un produs ultra-modern şi performant, capabil să garanteze rezultate rapide, eficiente, dar şi economice.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Touch Control
  • Cu inducţie
  • Sticlă neagră
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.