Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX – cuptor electric multifuncţional din inox, ultra perfomrant şi modern

Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX este un cuptor încorporabil ultra performant şi modern, conceput după ultimele generaţii şi tehnologii. Reprezintă o soluţie inteligentă, capabilă să acorde o atenţie specială preparatelor de la interior, obţinând în final rezultate excelente.

Vorbim despre un produs electric cu capacitatea de 73l, ce deţine 16 funcţii interesante. Beneficiază de control electronic, fiind prevăzut cu un generos şi modern afişaj LCD.

Ca şi preţ, acest model Absolute Gallery AKZM 8660 IX poate fi achiziţionat online de la eMag cu 1.549 de lei (vezi preţ actualizat). Însă, acelaşi magazin de specialitate pune la dispoziţie un pachet promo format din acest cuptor Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX şi din plita Whirlpool ACM 804 IX la preţul de ofertă de numai 2.749 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel de design, prezintă o construcţie elegantă şi modernă integral din inox cu proprietăţi antiamprentă. Uşa cuptorului este prevăzută cu sistem Soft Closing, fiind realizată dintr-un geam de protecţie de culoare neagră. Ca şi detalii tehnice, măsoară standard 59.5 x 59.5 x 56.4 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 35.5kg.

Imagini cu Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită încadrării acestui aparat în clasa de eficienţă energetică A+, consumul de energie electrică înregistrat este de numai 0.91kW/h.

Aşa cum am spus, se laudă cu 16 funcţii interesante şi eficiente, precum: funcţia de încălzire rapidă, funcţia de iluminare interioară, funcţia de decongelare, funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de ventilare, funcţia de Grill, funcţia de autocurăţare, Timer, funcţia de Grill cu convecţie de aer, treaptă pentru Pizza, funcţia Ready2Cook, tehnologia Al 6lea Simţ, funcţia Maxi Cooking, funcţia de curăţare prin piroliză şamd.

Funcţia de iluminare interioară se dovedeşte a fi extrem de utilă atunci când vrei să verifici starea preparatelor de la interior, fără a deschide uşa cuptorului.

Ready2Cook este un sistem interesant ce obţine rezultate excelente. Cu ajutorul acestuia nu mai este nevoie de pre-încălzire, în felul acesta economisindu-se cu până la 20% energie electricţ, dar şi timp.

Cât despre accesoriile ce vin odată cu aparatul de faţă, ar fi de menţionat următoarele: suporturi telescopice, un grătar şi două tavi de copt.

Concluzie:

Concluzionând, Whirlpool Absolute Gallery AKZM 8660 IX este un cuptor încorporabil din inox, ultra performant şi modern, capabil să se integreze foarte uşor în orice stil de bucătărie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Ultra-perfrmant
  • Modern
  • 16 funcţii
  • Inox antiamprentă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.