Whirlpool 6th Sense Green Generation AZA999 – uscător de rufe cu condensare, cu Tehnologia Al 6-lea Simţ

Whirlpool 6th Sense Green Generation AZA999 este variantă ideală dacă eşti în căutarea unui uscător de rufe performant şi economic, care să îţi asigure o eficienţă superioară la uscare.

Discutăm despre un produs electrocasnic extrem de util în orice locuinţă, un model cu încarcare frontală, ce are o capacitate de până la 9kg de rufe. Deţine afişaj de tip LCD, de pe care poţi urmări etapele programelor, beneficiind de uscare prin condensare. Este un procedeu de uscare cu ajutorul unor curenţi de aer diagonali, împrăştiaţi din mai multe părţi, astfel să asigure o uscare cât mai eficientă şi cât mai rapidă.

Vorbim despre un uscător de rufe de calitate superioară, cu performanţe ridicate la uscare, raport la un preţ de achiziţie pe măsură. Aşadar, modelul de faţă se poate achiziţiona cu preţul de 2.779 de lei (vezi preţ actualizat), de la eMag.

La capitolul date tehnice, ar fi de specificat exteriorul clasic, de culoare albă, ce masoară standard 84.5 x 59.6 x 63.2(IxLxA) cm. Deţine tambur din oţel inoxidabil, cu volumul de 121l şi cuva din polipropilenă, component importante, construite din cele mai calitative materiale.

Imagini cu Whirlpool 6th Sense Green Generation AZA999 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este un model echipat cu 4 programe, capabile să acopere mai toate tipurile de ţesături. Acestea sunt: program pentru lână, program pentru delicate, program pentru mix, program pentru jeans şi program pentru bumbac.

În privinţa funcţiilor speciale, ar fi de remarcat funcţia de siguranţă pentru cei mici, sistem ce blochează accesul panoului de control. Pe lângă această, se laudă cu funcţia de semnalizare acustică la teminarea programului, astfel eşti atenţionat sonor când programul este finalizat.

Dacă eşti o persoană mai ocupată, modelul de faţă ţi se potriveşte perfect, datorită faptului că o poţi seta cu ajutorul funcţiei de programare întârziată, astfel încât să functioneaze chiar şi atunci când nu eşti prin preajmă.

Ar mai fi de remarcat, funcţia de aerisire al rufelor, funcţia de selectare al timpului de uscare, funcţia pentru antişifonare, ajustarea nivelului de uscare şamd.

Ţin să specific faptul că este un aparat destul de silenţios, astfel în modul de centrifugare nivelul zgomotului nu depăşeşte 69de decibeli.

Se bucură de Tehnologia unică Al 6-lea Simţ, opţiune capabilă să garanteze economii drastice în privinţa resurselor, rezultate la uscare ireproşabile şi utilizare pe cât se poate de uşoară.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Whirlpool 6th Sense Green Generation AZA999 este un uscător de rufe cu condensator, modern şi performant, ce garantează o eficienţă ridicată la uscare, mulţumită funcţiilor şi tehnologiilor avansate de care dispune.

Concluzie :

Pro:
  • Uscător de rufe prin condensare
  • Capacitate de încărcare 9Kg
  • Afişaj LCD
  • Clasa A++
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.