Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W – un aparat frigorific de calitate, extrem de încăpător şi avantajos

Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W este o combină frigorifică spaţioasă, ce beneficiază de numeroase funcţii şi tehnologii, fiind varianta ideală în bucătăria oricărei locuinţe, indiferent de cât de numeroasă este familia.

Avem de-a face cu un produs frigorific modern, din clasa energetică A+, ce vine cu un volum brut total de 370 de litrii şi cu unul net total de 369 de litrii.

Din punct de vedere al preţului, pot spune că este un aparat frigorific avanajos, astfel se poate procura de la eMag cu preţul de doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre design, se prezintă cu un exterior alb, modern şi elegant. Beneficiază de uşi reversibile, cu deschidere pe partea dreaptă, având mânerele uşilor poziţionate orizontal, fiind integrate. Construcţia este dimensionată astfel 201 x 59.5 x 65.5((IxLxA) cm, cântărind în jur de 75Kg.

Aceeaşi combină frigorifică spaţioasă o regăsim şi în stocul de produse al celor de la Altex.

Imagini cu Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ca şi eficienţă energetică, beneficiază de clasa A+, astfel asigură un consum de curent electric de doar 321kWh/an.

Compartimentarea acestei combine frigorifice este realizată astfel, frigiderul vine proiectat în partea de sus, iar congelatorul în partea de jos. De început, o să vorbim despre frigider, ce are un volum net de 258l şi un sistem de dezgheţare automat, având în dotare următoarele: 5 rafturi din sticlă, 4 rafturi pe uşă şi un compartiment special pentru legume/fructe.

Al doilea compartiment, congelatorul, are un volum net de 111l, o capacitate de congelare de până la 5Kg/24h, sistem de dezgheţare manual şi 3 compartimente voluminoase.

Ar mai fii de specificat faptul că se bucură de tehnologia Al 6lea Simţ, de funcţia de super-răcire, de clasă climatică SN-ST şi de iluminare interioară pe LED.

Graţie odorizantului OdorCaptor, special pentru aparate frigorifice, vei scapa de mirosurile neplăcute, bucurându-te de un aer proaspăt şi igienizat la interior.

În concluzie, Whirlpool 6th Sense BLF 9121 W este o combină frigorifică voluminoasă, economică şi accesibilă, fiind varianta ideală în locuinţa oricăruia dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 370l
  • Volum net total 369l
  • A+
  • Funcţie super-răcire
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.