Whirlpool 6th Sense ADG 422 – maşină de spălat vase complet încorporabilă, cu control electronic

Whirlpool 6th Sense ADG 422 este o maşină de spălat vase de tip complet încorporabilă, concepută după ultimele tehnologii, astfel încât să garanteze cele mai bune rezultate, cu un consum minim de resurse.

Este un produs electrocasnic cu control electronic, ce are o capacitate de încărcare pentru 10 seturi, un afişaj de tip LED şi o serie de 7 programe de spălare.

Preţul aparatului este pe măsura specificaţiilor, astfel se poate achiziţiona din stocul magazinului eMag cu numai 1.643 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa datelor tehnice, ar fi de specificat că produce un zgomot de 45db, cântăreşte în jur de 31.5kg şi măsoară standard 82 x 44.8 x 55(IxLxA) cm.

Imagini cu Whirlpool 6th Sense ADG 422 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este un aparat din clasa A++, ce garantează un consum mediu de energie electrică de doar 211kW/anÎn privinţa consumului de apă, consumă doar 9l/ciclu şi o medie de 2520l/an.

Câteva din cele 7 programe de spălare, ar fi: program intensiv 65°C, program Eco/Bio 50°C, program pentru pahare, program Express, program Multizone şamd.

Alte sisteme şi opţiuni de care se bucură această maşină de spălat vase Whirlpool, ar mai fi protecţia Waterstop (împotriva scurgerilor de apă), Tehnologia Al 6-lea Simţ, indicatorul luminos pentru podea, idicatorul de clătire suplimentară, funcţia de programare întârziată, cele 3 nivele de temperatură şi indicatorul pentru sare.

Ca şi accesorii ce vin odată cu produsul, ar fi compartimentul pentru sare şi coşul reglabil pe înălţime.

Acestea fiind spuse, maşina de spălat vase Whirlpool 6th Sense ADG 422 este un model complet încorporabil, dotat cu numeroase funcţii şi sisteme, astfel încât ofere rezultate ireproşabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Complet incorporabilă
  • LED
  • Capacitate 10 seturi
  • Clasa A++
  • 7 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.