Wellington 55FHD287 – televizor inteliegent Full HD de 139cm, ieftin şi avantajos

Wellington 55FHD287 este un LED imens cu un raport preţ-calitate avantajos, un Smart Tv din 2016, ce reuşeşte să surprindă plăcut printr-o diagonală imensă, prin funcţii şi caracteristici inteligente, precum şi printr-un aspect elegant şi modern.

Nu doar că este ideal pentru vizualizarea posturilor Tv sau pentru redarea conţinutului media preferat, ci şi pentru utilizarea acestuia pe post de monitor, pentru a beneficia de o calitate video impresionantă.

Cu siguranţă un astfel de device aduce un plus de eleganţă şi de modernitate livingului spaţios de acasă, transformându-l astfel într-un centru media de generaţie nouă.

Acest model 55FHD287 este disponibil de ceva timp şi în gama de produs eMag, la numai 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă o construcţie ultra modernă de culoare negru lucios, rama din jurul ecranului fiind una aproape insesizabilă. Tehnic vorbind, are o putere de consum în timpul utilizare de 86W, iar în modul stand-by de 0.5W.

Smart Tv-ul de faţă se regăseşte şi în ofertele celor de la CEL şi evoMag.

Imagini cu Wellington 55FHD287 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor smart Wellington deţine un display Direct LED, ce măsoară o diagonală impresionantă de 139cm, respectiv 55inch. Oferă o rezoluţie Full High Definition la 1920 x 1080p, un contrast dinamic de 4000:1, o luminozitate de 300 cd/m², precum şi un timp de răspuns de 6 ms.

Pe lângă faptul că afişează un conţinut de calitate foarte bună, cu culori vii şi naturale, asigură şi o rată de aspect de 16:9, dar şi unghiuri de vizibilitate largi (178 / 178 grade pe orizontal / vertical).

Din punct de vedere audio, include un sistem stereo de 16W putere (2 x 8W), având la bază o sumedenie de caracteristici avansate de sunet, ce îmbunătăţesc radical calitatea audio.

Slotul CI+ şi Tuner-ul Digital DVB-T/C (MPEG4) vor asigura receptarea transmisiilor Tv în format HD şi Digital, fără a mai fi nevoie de clasicul decodor extern.

Player-ul multimedia integrat oferă posibilitatea reproducerii conţinutului media preferat (video/foto/audio), de pe diferite surse de memorie, precum stick USB sau HDD extern.

Dispune atât de Wi-Fi integrat, cât şi de LAN (Rj-45), precum şi următorii conectori: USB 2.0, intrare PC, ieşire audio digitală, Scart, intrare video composite, HDMI x 2, PC audio In, RF In şi Minijack căşti.

La capitolul televiziune interactivă, se laudă cu magazinul online Opera Tv. Permite accesarea diferitelor aplicaţii, precum Youtube, Facebook, Twitter, BBC, Opera Open Browser şamd.

Concluzie :

Concluzionând, Wellington 55FHD287 este un Smart Tv Full HD avantajos de 139cm, echipat cu funcţii şi tehnologii atractive.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 139cm
  • 2016
  • Ultra-modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.