Wellington 48FHD287 – non Smart Tv cu display Full HD de 121cm în diagonală

Wellington 48FHD287 reprezintă un televizor LED de dimensiuni generoase, evidenţiat printr-un aspect elegant şi modern. Provine din categoria dispozitivelor non Smart, lansate pe piaţă anul acesta. Faptul că beneficiază de o diagonală imensă, îl integrează excelent în încăperile spaţioase şi voluminoase.

Discutăm despre un televizor decent că şi specificaţii, ce pune la dispoziţie funcţia de monitor. Este capabil să asigure un suport excelent atât transmisiilor Tv, cât şi conţinutului multimedia preferat de orice fel.

Acest model 48FHD287 este disponibil online deja în stocul magazinului eMag, la numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, remarcăm o construcţie slim cu finisaje şi trăsături ultra-moderne. Generosul display este pus în valoare de către rama extrem de îngustă ce îl înconjoară. Ca şi putere de consum, în tipul funcţionarii este de 66W, iar în stand-by de 0.5W.

Acelaşi televizor generos poate fi achiziţionat şi online din magazinele Cel şi evoMag.

Imagini cu Wellington 48FHD287:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul device de faţă este echipat de către cei de la Wellington cu un ecran generos de 121cm în diagonală. Ca şi caracteristici, se laudă cu un contrast nativ de 1200 : 1, cu un timp de răspuns de 8 ms, cu o luminozitate de 300 cd/m², cu un contrast dinamic de 4000 : 1 şi cu un aspect de imagine de 16 : 9.

Ar mai fi de reţinut faptul că ofere unghiuri de vizibilitate largi (178 / 178 grade), precum şi o rezoluţie Full High Definition la 1920 x 1080 pix.

Cât despre caracteristici de imagine superioare, beneficiază de: Zoom Mode, de CTI / LŢI, de Dymanic Contrast, de Comb Filter 2D / 3D şi de Digital Noise Reduction.

Sunetul este garantat de către sistemul integrat stereo de 16 W putere. Şi la acest capitol se întâlnesc o serie de specificaţii superioare de sunet, cum ar fi: Nicam Stereo, Surround Sound, DDCO, Dolby Digital +, Equalizer şi Bass / Tramble.

Conectivitatea acestui televizor LED de la Wellington constă în: 2 x HDMI, USB 2.0, intrare video composite, intrare PC, Scart (RGB), Minijack căşti, Pc Audio În, Slot CI+, Tuner digital (DVB-T/C), intrare antenă şi Player multimedia integrat.

Cu ajutorul Tuner-ului digital şi Slot-ului CI+, recepţionarea canalelor Tv în format Digital/High definition nu va mai avea nevoie de un alt decodor extern clasic.

Player-ul media integrat permite redarea muzicii, a filmelor şi a fotografiilor direct de pe diferite dispozitive de stocare USB.

Este de menţionat faptul că aceeaşi variantă de 121cm cu acelaşi design, este disponibilă şi cu funcţii Smart, respectiv modelul Wellington 48FHD287S.

Concluzie:

În concluzie, Wellington 48FHD287 reprezintă un televizor non Smart din generaţia 2016, remarcat printr-o diagonală generoasă şi printr-un aspect ultra modern.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 121cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.