Wellington 43FHD279SW – Smart Tv Full HD de 109cm în diagonală

Wellington 43FHD279SW reprezintă un modern Smart Tv Full HD din gama anului 2016. Este un televizor impresionant atât din punct de vedere al preţului de achiziţie competitiv, cât şi din punct de vedere al design-ului distins şi al specificaţiilor sale inteligente.

Vorbim despre un LED de calitate înaltă, capabil fie un suport ideal atât redării posturilor Tv, cât şi reproducerii conţinutului multimedia preferat. În plus, specificaţiile sale îi permit să fie utilizat şi pe post de monitor la PC sau la consolă.

Acest model 43FHD279SW este deja comercializat de către eMag, la preţul online de numai 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie ultra-modernă şi elegantă de culoare neagră. Finisajele şi elementele distinse, perfect definite, aduc un plus de rafinament locului în care este montat device-ul. Este de reţinut faptul că are o putere de consum de numai 54W, ceva mai puţin decât puterea de consum a unui bec clasic (60W).

Imagini cu Wellington 43FHD279SW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul televizor inteligent de la Wellington, vine din fabrică echipat cu un display plat de 109cm în diagonală. Este un ecran de calitate înaltă, evidenţiat printr-un timp de răspuns de 8 ms, printr-o luminozitate de 350 cd/m², printr-un contrast dinamic de 3000:1, printr-o rată de aspect a imaginii de 16:9, printr-un contrast nativ de 1100:1, prin unghiuri de vizibilitate de 178/178 de grade, precum şi printr-o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080 pix.

În privinţa specificaţiilor superioare de imagine, beneficiază de Zoom Mode, de CTI/LTI, de Dynamic contrast, de Comb Filter 2D/3D şi de Digital Noise Reduction.

La capitolul dotări de conectivitate, se laudă cu: USB 2.0, cu intrare PC, cu ieşire audio digitală optică, cu RF In, cu PC audio In, cu Slot CI+, cu HDMI x 2, cu Scart, cu intrare video composite, cu minijack căşti, cu player multimedia integrat, cu Tuner digital (DVB – T / C), cu redare video, cu intrare antenă, precum şi cu conexiune LAN (RJ-45).

Tuner-ul digital împreună cu Slot-ul CI+ vor garanta recepţionarea canalelor Tv în format High Definition/Digital, fără nevoia clasicului decodor extern.

Cu ajutorul player-ului multimedia integrat, conţinutul foto/video/audio poate fi reprodus pe Tv, direct de pe orice altă sursă de stocare externă.

Concluzie:

În concluzie, Wellington 43FHD279SW este un Smart Tv Full HD de generaţie nouă, evidenţiat atât prinţ-un design modern şi elegant, cât şi printr-o diagonală generoasă şi specificaţii inteligente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 109cm
  • 2016
  • Full HD
  • Modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.