Wellington 43FHD279 – televizor acesibil Full HD de 109cm în diagonală

Wellington 43FHD279 este un LED non Smart Tv din gama anului 2016, accesibil şi modern. Se face remarcat printr-un raport preţ-calitate favorabil, precum şi prin design şi diagonală. Reprezintă un device potrivit încăperilor generoase, capabil să confere un aer elegant şi distins.

Carcteristicile sale de bază îl fac capabil să asigure o reproducere de calitate atât posturilor Tv, cât şi conţinutului multimedia preferat. Este de remarcat faptul că poate fi utilizat şi pe post de monitor, fie la PC, fie la consola de jocuri video, pentru a furniza un conţinut mult mai calitativ.

Acest model 43FHD279 se poate achiziţiona şi online, din oferta magazinului eMag, cu doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Poartă o construcţie simplistă, dar în acelaşi timp modernă, cu elemente şi finisaje distinse. Este integral de culoare neagră, lucru ce îl face să se integreze destul de uşor în orice stil de amenajări interioare. Are o putere de consum de numai 54W, ceva mai puţin decât puterea unui bec clasic de 60W.

Opţional acceptă să fie montat şi pe perete, datortia compatibilităţii sale Vesa. În felul acesta, beneficiaţi de o vizibilitate mult mai bună, dar şi de mai mult spaţiu în locuinţă.

Imagini cu Wellington 43FHD279:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul Wellington a proiectat televizorul de faţă cu un display generos, de 109cm în diagonală. Se face evidenţiat printr-un timp de răspuns scurt de 8ms, printr-un contrast dinamic de 3000:1, printr-o luminozitate de 350 cd/m², printr-un contrast nativ de 1100:1, printr-o rată de aspect a imaginii de 16:9, prin unghiuri largi de vizibilitate de 178 / 178 grade, precum şi printr-o rezoluţie Full HD la maxim 1920 x 1080 pix.

Desigur, dispune şi de o serie importantă de caracteristici video, precum: Dynamic contrast, CTI/LTI, Comb Filter 2D/3D, Digital Noise Reduction şi Zoom Mode.

La capitolul sunet, integrează un sistem audio stereo 2.0. Oferă un sunt nedistorsionat, cu o putere de 16W (2 x 8W), având la bază numerose caracteristici audio (Nicam Stereo, Equalizer, Bass/Treamble, Dolby Digital+, DDCO şi Surround Sound).

Din punct de vedere al dotărilor de conectivitate, noul device vine prevăzut cu: două porturi HDMI, cu un prot USB 2.0, cu o intrare PC, cu Minijack pentru căşti, cu o intrare video composite, cu PC Audio In, cu Digital Audio out, cu Slot CI+, cu Tuner Digital (DVB – T/C, cu Player multimedia integrat, cu intrare antenă şi cu redare video.

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital sunt utile la receptarea canalelor Tv HD/Digitale, fără a mai fi necesar decodorul extern clasic, utilizat de furnizorii de televiziune.

Faptul că deţine funcţia de player multimedia, permite reproducerea oricăror tipuri de conţinuturi foto/video/audio, direct de pe alte surse de stocare.

Concluzie:

În concluzie, Wellington 43FHD279 reprezintă un televizor accesibil şi modern de generaţie nouă, ce nu deţine funcţii şi caracteristici smart.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 109cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.