Wellington 40FHD279S – televizor Smart accesibil de 101cm în diagonală, cu rezoluţie Full HD

Wellington 40FHD279S reprezintă un televizor Smart LED atractiv atât ca design, cât şi ca specificaţii. Este un televizor inteligent de ultimă generaţie ce beneficiază de numeroase funcţii şi caracteristici Smart, precum şi de un preţ de achiziţie compatitiv.

Vorbim despre un televizor avantajos cu funcţie de monitor, capabil să acorde o atenţie specială atât furnizării posturilor Tv, cât şi reproducerii conţinutului multimedia dorit (foto/video/audio).

Acest model 40FHD279S poate fi achiziţionat online de curând şi din magazinul de specialitate eMag, cu numai 1.079 de lei (vezi preţ actualizat).

Privindu-l din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie calitativă cu finisaje şi detalii ultra moderne. Este pe un fond de culoare neagră, are o putere de consum de doar 70W, cântăreşte aproximativ 12.50kg şi măsoară standard 220 x 923 x 588 (W x H x D) mm cu stand.

Imagini cu Wellington 40FHD279S:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest nou televizor inteligent de la Wellington vine prevăzut cu un ecran Full HD de 101cm în diagonală. Este un ecran de înaltă definiţie, ce se laudă cu un timp de răspuns de 8 ms, cu o rată de aspect a imaginii de 16 : 9, cu un contrast nativ 4000 : 1, cu o luminozitate de 300 cd/m², cu unghiuri de vizualizare largi de 178/178 de grade, precum şi cu o rezoluţie Full High Definition la 1920 x 1080 pixeli.

Nivelul audio este garantat de către un sistem stereo integrat de tip 2.0. Reproduce un sunet calitativ, cu o putere de până la 16W (2x8W). În privinţa caracteristicilor audio speciale, se laudă cu: Surround, Dolby Digital + (DD+), Bass/Tremble, DTS 2.+ Digital Out, Equalizer (5 band) şi GER(D) + Nicam stereo.

La capitolul conectivitate se prezintă neaşteptat de bine, punând la dispoziţie o gamă largă de porturi şi conexiuni, precum: două porturi HDMI, un port USB 2.0, o ieşire audio digitală optică, o intrare video composite, Minijack căşti, o intrare Scart (RGB), o intrare PC (D-Sub 15 pini), o intrare antenă, PC Audio In, Player multimedia integrat, YPbPr, RF In, HDCP, Slot CI+, Headphone Out (volum control), Tuner digital (DVB-T DVB-C), LAN (RJ-45) şi Wi-Fi integrat.

Tuner-ul digital şi Slot-ul CI+ au rolul de a înlocui clasicul decodor extern, util la receptarea canalelor Tv în format High Definition sau Digital.

Player-ul multimedia integrat este capabil să reproducă orice tip de conţinut media preferat, direct de pe alte surse externe de stocare.

Concluzie:

În concluzie, Wellington 40FHD279S este un televizor inteligent de generaţie recentă, evidenţiat atât printr-un preţ de achiziţie avantajos, cât şi printr-un design ultra modern şi prin specificaţii avansate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • 2016
  • Modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.