Wellington 40FHD279 – Smart TV accesibil din 2016, cu ecran FUll HD de 101cm

Wellington 40FHD279 se dovedeşte a fi un Smart Tv din 2016 cu cel mai bun raport preţ-calitate posibil, un dispozitiv generos atât ca diagonală, cât şi ca specificaţii, ce benficiază de un design ultra-modern şi elegant.

Cu siguranţă reprezintă o alegere potrivită spaţiilor largi, cum ar fi sufrageriile, living-urile sau de ce nu dormitoarelor sau bucătăriilor spaţioase.

Avem de-a face cu un LED atractiv dotat cu funcţii smart, ce garantează un suport excelent atât transmisiilor Tv, cât şi redării fişierelor media preferate. Desigur, la nevoie îşi poate intră destul de rapid şi de uşor şi în rolul de monitor, pentru a surprinde cu un conţinut mai generos şi mai calitativ.

Acest model avantajos 40FHD279 este disponibil în gama de televizoare smart a celor de la eMag, la preţul de achiziţie de numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, impresionează plăcut cu o construcţie de calitate foarte modernă şi elegantă, ce prezintă finisaje şi trăsături rafinate. Este integral de culoare neagră lucioasă, inclusiv suporţii de sprijin, având o putere de consum de aproximativ 70W. Cântăreşte în jur de 12.50kg şi măsoară standard cu suporţi 220 x 923 x 588 (W x H x D) mm.

LED-ul de faţă este disponibil şi în ofertele magazinelor online Cel şi evoMag.

Imagini cu Wellington 40FHD279 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Wellington este proiectat cu un display de calitate foarte bună, ce măsoară o diagonală de 101cm, respectiv 40inch. Se evidenţiază printr-o luminozitate excelentă de 300 cd/m², printr-un timp de răspuns scurt de 8ms, printr-o rată de aspect a imginii de 16:9 şi printr-un contrast nativ de 4000:1.

Reuşeşte să reproducă un conţinut excelent, la o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080pixeli, cu unghiuri de vizibilitate extraordinare (178/178 de grade).

Din punct de vedere audio, vine pregătit cu un sistem stereo 2.0 integrat, ce livrează o putere maximă de 16W (2x8W). Are ca şi caracteristici superioare de sunet, următoarele: Surround, DTS 2.0 + Digital Out, Bass/Tremble, Ger(D) + Nicam Stereo şamd.

Pe partea de conectivitate, impresionează cu o listă numeroasă de porturi şi conexiuni, precum: LAN (RJ-45), Wireless integrat, PC Audio In, RF In, Slot CI+, ieşire audio digitală optică, intrare PC, intrare USB 2.0, intrare Scart (RGB), intrare video composite, două porturi HDMI şi Minijack căşti.

Tuner-ul digital (DVB-T/C) şi Slot-ul CI+ au rolul de a recepţiona posturile TV în format High Definition sau Digital, fără a mai fi util clasicul decodor extern.

Player-ul multimedia reuşeşte să reproducă orice tip de conţinut media preferat (foto/video/audio), direct de pe diferite surse de stocare, precum unitate externă HDD sau stick de memorie USB.

Concluzie :

În concluzie, Wellington 40FHD279 se dovedeşte a fi unul dintre cele mai accesibile şi avantajoase televizoare Smart de 101cm în diagonală, din gama anului 2016.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
  • Super preţ
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.