Wellington 32HD279 – televizor HD Ready modern şi accesibil cu diagonala de 81cm

Wellington 32HD279 este unul dintre cele mai avantajoase non Smart Tv-uri ale momentului, dat fiind faptul că beneficiază de un raport preţ-calitate excelent. Reprezintă o soluţie inteligentă pentru cei care nu pun accent pe performantă, ci doar pe design şi funcţionalitate.

Este un model LED din gama anului 2016, ce vine la pachet cu funcţie de monitor. Datorită funcţiilor sale de bază, are capacitatea de a asigura reproducerea corectă atât a transmisiilor Tv, cât şi a conţinutului media preferat.

Acest model 32HD279 este prezent în magazinul de specialitate eMag la preţul online de numai 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, prezintă o construcţie plăcută cu detalii şi finisaje moderne. Se integrează extrem de bine în orice stil de locuinţă, aducând totodată un plus de eleganţă şi de rafinament locului. Este pe un fond de culoare neagră, are o putere consumată de doar 31W, cântăreşte în jur de 6.5kg şi măsoară standard 185 x 735 x 478 (W x H x D) mm cu suport.

Acelaşi device avantajos este disponibil online şi în stocul celor de la evoMag şi CEL.

Imagini cu Wellington 32HD279:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul Wellington a echipat noul televizor de faţă cu un ecran LED de calitate foarte bună, ce măsoară 81cm în diagonală. Vorbim despre un ecran HD cu o rezoluţie de 1366 x 768p, ce are ca şi caracteristici următoarele: un contrast dinamic de 5.000:1, o intensitate luminoasă de 300cd/m2, un timp de răspuns de 6.5ms, un aspect de imagine de 16:9, un contrast nativ de 1200:1, precum şi unghiuri de vizibilitate largi de 178/178 de grade.

În privinţa specificaţiilor superioare de imagine, are la bază următoarele: Zoom Mode, Dynamic Contrast, CTI/LTI, Comb Filter 2D/3D şi Dinamic Noise Reduction.

Cât despre nivelul audio, înglobează un sistem stereo de 12W putere, capabil să asigure un sunet clar şi nedistorsionat.

La baza calităţii audio stau câteva caracteristi de sunet avansate, precum Surround Sound, Dolby Digital+, Nicam Stereo, DDCO, Equalizer şi Bass/Tremble.

Beneficiază de un port HDMI, de un port USB 2.0, de o intrare Scart, de o intrare video composite, de o intrare PC, de o intrare antenă, de Minijack căşti, de Slot CI+, Tuner digital şi de Player multimedia.

Cu ajutorul Slot-ului CI+ şi a Tuner-ului digital cu format DVB-T/C, recepţionarea transmisiilor Tv în format Digital sau HD nu va mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Iar datorită Player-ului multimedia integrat, televizorul de faţă este capabil să reproducă orice tip de conţinut multimedia foto, video sau audio, direct de pe alte surse de stocare externe.

Concluzie:

În concluzie, Wellington 32HD279 reprezintă un televizor atractiv de buget, evidenţiat printr-un aspect modern şi elegant, precum şi printr-o funcţionalitate excelentă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 81cm
  • Modern
  • 2016
  • HD Ready
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.