Vortex VAI-A18FC Inverter – sistem de aer condiţionat modern, cu capacitatea de 18.000 BTU/h

Vortex VAI-A18FC Inverter este un aparat de aer condiţionat de generaţie recentă, datorită faptului că are la bază un compresor Inverter, ce îl face capabil să obţină performanţe superioare, cu un consum energetic decent.

Vorbim despre un sistem de climatizare modern din clasa A++, ce are o capacitate de răcire/încălzire de 18.000 BTU/h. Este controlat din telecomandă, deţine kit de instalare inclus, precum şi un afişaj elegant de tip LCD, ce oferă informaţii prinvind temperatura şi funcţia setată ulterior.

Este o alegere excelentă pentru spaţiile cuprinse între 33-50mp, cum ar fi unei sufragerii, unui dormitor, respectiv unui birou. În toate aceste situaţii este capabil ofere un mediu ambiental confortabil, indiferent de temperatura de la exterior.

Acest aparat de AC Vortex este disponibil de curând şi în magazinul online eMag, la preţul de ofertă de 2.349 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, dar şi tehnic, după cum observăm, întregul sistem de climatizare este de culoare albă, construcţia fiind una clasică şi modernă. Unitatea interioară măsoară 900 x 310 x 225mm şi cântăreşte 12kg, iar cea exterioară măsoară 802 x 535 x 298mm şi cântăreşte 40kg.

Imagini cu Vortex VAI-A18FC Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aparatul de faţă este proiectat cu un compresor rotativ, ce aparţine brand-ului Hitachi. Acesta asigură un mod de funcţionare eficient şi puternic, datorită unui magnet ce produce o rotaţie fără atingeri. Aceste motoare DC Inverter de la Hitachi sunt renumite prin putere, dar şi prin eficienţă energetică.

Făcând o paranteză, acest aparat de aer condiţionat cu inverter are un debit de aer maxim în modul de răcire de până la 850mc/h. De aici rezultă faptul că în doar o oră, aerul dintr-un întreg apartament cu 2-3 camere este filtrat de până la 4 ori.

Din punct de vedere energetic, produsul de faţă se prezintă extraordinar de bine. Spun asta datorită faptului că este încadrat în clasa energetică A++ la răcire şi în clasa energetică A+ la încălzire. În modul de răcire puterea consumată este de maxim 1580W, iar în modul de încălzire de maxim 1470W.

Nu doar ce această tehnologie Inverter asigură performanţe superioare la utilizare, cu un consum enegetic redus, ci şi un mod de funcţionare deloc zgomotos. Astfel, zgomotul produs de către unitatea interioară ajunge la maxim 58db, iar cel produs de către unitatea exterioară la maxim 63db.

Ca şi funcţii, deţine următoarele: funcţia de încălzire/răcire, funcţia de dezumidificare, funcţia Auto Restart, funcţia Timer, funcţia de autocurăţare şi funcţia Sleep/Night.

Funcţia de autocurăţare, respectiv funcţia Auto Clean previne eficient acumularea de umiditate prin acţionarea ventilatorului, chiar şi când aparatul este oprit. Drept urmare, sistemul de aer condiţionat, precum şi încăperea vor rămâne curate şi uscate.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Vortex VAI-A18FC Inverter este un sistem de AC modern, cu compresor Inverter, capabil să obţină şi să menţine un mediu ambiental plăcut şi confortabil, indiferent de temperatura exterioară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • 18.000 BTU/h
  • LCD
  • Kit de instalare inclus
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.