Vortex VAI-A18ASWM – Aparat de AC, 18.000 BTU, A++

De data aceasta, am ales să vă prezentăm un aparat de aer condiționat ce beneficiază de kit de instalare inclus, de numeroase funcții eficiente și de un preț foarte avantajos.

Aparatul de aer condiționat Vortex VAI-A18ASWM este un produs excelent, ce are o capacitate de răcire de 18.000 BTU, capabil să atingă și să mențină temperatura dorită într-un timp foarte scurt, într-un mod pe cât se poate de economic.

Cei de la eMag comercializează un astfel de produs de AC la prețul de doar 2.299lei (vezi preț actualizat), un preț avantajos, ținând cont că include și kit de montare.

Cât despre aspect, după cum observăm este un aparat clasic, compus din două unități. Ambele unități sunt de culoare albă, potrivite oricăror locuințe. Unitatea ce vine instalată în interior, cântărește numai 13Kg și măsoară doar 1095 x 312 x 207mm, iar cea care vine instalată în exterior cântărește în jur de 42Kg și măsoară doar 800 x 590 x 300mm.

Aceleași produse Vortex le regăsim și în magazinele online Altex și Flanco.

Imagini cu Vortex VAI-A18ASWM :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Funcțiile aparatului pot fii setate și din telecomandă, rapid și ușor. Acestea sunt: funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția de autodiagnosticare și altele.

Așa cum am spus, are un consum energetic extrem de redus, astfel în modul de răcire consumă numai 1548W, iar în modul de încălzire doar 1410W, asta datorită clasei A++ din care provine.

Trebuie să subliniem faptul că modelul de față se laudă cu un nivel extrem de redus de zgomot, astfel unitatea interioară produce un zgomot de numai 57decibeli, iar cea exterioară de doar 65decibeli.

În concluzie, Vortex VAI-A18ASWM este un aparat de aer condiționat capabil să îți garanteze un confort pe placul tău, într-un mod pe cât se poate de eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 18.000 BTU
  • Clasa A++
  • Kit de instalare inclus
  • Telecomandă
  • Autodiagnosticare
Contra:
  • Nimic deocamdată

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.