Vortex VAI-A12FJ Inverter – aparat de aer condiţionat accesibil şi performant, cu 12.000 BTU/h

Vortex VAI-A12FJ Inverter este un nou sistem de aer condiţionat cu cumpresor Inverter, ce beneficiază de ultimele tehnologii în climatizare, astfel încât este capabil să obţină un mediu ambiant confortabil, într-un mod pe cât se poate de avantajos.

Este un model cu capacitatea de 12.000 BTU/h atât la încăzire, cât şi la răcire, ce se laudă cu un raport foarte favorabil dintre calitate şi preţ. Produsul de faţă este recomandat încăperilor de dimensiuni mai reduse de 30mp.

Vine proiectat cu control din telecomandă, cu o serie diversificată de funcţii moderne, cu afişaj LCD, precum şi cu kit de instalare inclus. Ecranul LCD oferă informaţii utile despre temperatura şi funcţia setată.

Din punct de vedere al preţului de achiziţie, este o variantă foarte convenabilă, fiind disponibilă la eMag la doar 1.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine un design interesant, şi aici mă refer la unitatea ce vine montată în interior. Prezintă finisaje moderne, pe un fond de culoare albă, partea frontală fiind de culoare neagră. Cântăreşte în jur de 8.5kg şi măsoară standard 750 x 285 x 200mm. Unitatea exterioară este pe deplin de culoarea albă, cântăreşte 27.5kg şi măsoară standard 720 x 540 x 260mm.

Imagini cu Vortex VAI-A12FJ Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Tehnologia avansată Inverter este cea care asigură un mod economic de funcţionare, cu performanţe superioare şi cu un nivel redus de zgomot.

Aceasta atenuează semnificativ zgomotul produs în timpul funcţionarii, maxima atinsă la interior fiind de 51 de decibeli, iar cea atinsă la exterior de 59 de decibeli.

În ceea ce îl priveşte consmul energetic, specialiştii au încadrat modelul de faţă în clasa de eficienţă energetică A++, puterea consumată la încălzire fiind de 970W, iar cea consumată la răcire fiind de 1090W.

Benficiază de o serie bună de funcţii moderne, precum: funcţia de dezumidificare, funcţia de încălzire, funcţia Auto Restart, funcţia de răcire, funcţia de autocurăţare, funcţia Timer şi modul Sleep/Night.

Funcţia de autocurăţare de la Vortex previne cumulul de umiditate prin acţionarea ventilatorului chiar şi în modul de stand-by. În felul acesta, aparatul se va menţine uscat şi curat, precum şi camera în care se foloseşte.

Ar mai fi de specificat că include compresor GMCC, foloseşte agent de racrie R410A, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.5 metrii.

Concluzie :

În concluzie, Vortex VAI-A12FJ Inverter este un aparat de aer condiţionat silenţios şi modern, cu performanţe înalte în climatizare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • 12.000 BTU/h
  • Inverter
  • Kit instalare inclus
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.