Vortex VAI-A12FC Inverter – aparat de aer condiţionat modern şi accesibil, cu capacitatea de 12.000 BTU/h

Vortex VAI-A12FC Inverter reprezintă o altă soluţie modernă şi eficientă de climatizare, respectiv este un aparat de aer condiţionat din clasa A++, capabil să obţină rezultate surprinzător de bune, indiferent de mediul exterior.

Are o capacitate de modificare a temperaturii la răcire/încălzire de până la 12.000 BTU/h, caracteristică ce îl face potrivit spaţiilor cuprinse între 15-35mp.

Controlul aparatului se face din telecomandă, raza de acţiune a acesteia fiind de aproximativ 7m. Temperatura setată va fi afişată pe un modern ecran LCD. Este de remarcat faptul că acest model vine împreună cu kit de instalare inclus.

Acest model VAI-A12FC Inverter este de curând disponibil în magazinul de specialitate eMag, la doar 1.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Arată extrem de bine ca şi aspect, fiind complet de culoare albă. Cu siguranţă se potriveşte perfect oricărui stil şi design de locuinţă. Din punct de vedere tehnic, partea interioară măsoară 750 x 285 x 200mm şi cântăreşte 8.5kg, iar cea exterioară măsoară 720 x 540 x 260mm şi cântăreşte 27.5kg.

Imagini cu Vortex VAI-A12FC Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum observăm, majoritatea aparatelor de aer condiţionat de ultimă generaţie beneficiază de tehnologia revoluţionară Inverter. Aceasta are rolul de a atinge performanţe înalte în climatizare, într-un mod rapid şi economic.

Pe lângă acest lucru, asigură şi un mod de funcţionare foarte puţin zgomotos. Astfel, zgomotul produs de unitatea exterioară ajunge la maxim 59db, iar cel produs de către unitatea interioară ajunge la maxim 51db.

Specialiştii au încadrat acest aparat Vortex în clasa de eficienţă energetică A++, unde consumul înregistrat la răcire este de 1090W, iar la încălzire de 970W.

În privinţa funcţiilor disponibile, modelul de faţă deţine următoarele: Auto Restart, Ventilare, Dezumidificare, Încălzire, Timer, Sleep/Night mode, precum şi Autocurăţare.

Funcţia Auto Restart şi Timer-ul aduc un plus de autonomie acestui aparat de climatizare. Mulţumită acestora, sistemul este capabil să funcţioneze pe segmente de tip şi să repornească în cazul penelor de curent, ţinând cont de ultimele setări.

Funcţia de dezumidificare acţionează separat de modificarea temperaturii interioare, astfel încât este ideală în orice sezon. Are rolul de a elimina disconfortul creat de umiditatea excesivă, prevenind astfel apariţia mucegaiului.

Funcţia de autocurăţare presupune păstrarea vaporizatorului uscat, imediat ce aparatul a încetat activitatea. Astfel, timp de 3 minute umezeala este îndepărtată, eliminând totodată bacteriile şi mucegaiul.

Chiar dacă nu vorbim despre cel mai modern sistem de filtrare, şi acesta face faţă eliminării cu succes a tuturor particulelor de praf şi mucegai, graţie funcţiei Fungusproof.

Concluzie :

În concluzie, Vortex VAI-A12FC Inverter este un aparat de climatizare de generaţie nouă, capabil să atingă cele mai înalte performanţe, cu cel mai avantajos consum enegetic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • A++
  • LCD
  • Kit de instalare inclus
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.