Vortex VAI-A09FC Inverter – sistem de aer condiţionat accesibil, din clasa energetică A++

Se spune că omul gândeşte cam de 3 ori mai rapid atunci când lucrează într-un mediu confortabil, la o temperatură optimă, ce poate varia între 18°C şi 24°C. De aceea, astăzi o să îţi vorbesc despre un aparat de aer condiţionat, un produs electrocasnic pe cât se poate de ideal pe timpul verii, datorită temperaturii pe care este capabil să o obţină.

Vortex VAI-A09FC Inverter este un sistem de aer condiţionat accesibil, economic şi modern, ce poate fi controlat foarte uşor din telecomandă, temperatura setată putând fii urmărită pe ecranul digital de tip LCD al aparatului.

Capacitatea de răcire/încălzire este de 9.000 BTU, lucru ce îl recomandă în mod special birourilor, dormitoarelor sau încăperilor cu până la 20mp2. Vine standard cu kit de instalare inclus, lucru ce te scuteşte de costuri suplimentare.

În ceea ce îl priveşte preţul de achiziţie, pot spune că modelul de faţă se încadrează în categoria celor mai accesibile şi avantajoase aparate de acest fel. Ei bine, de curând este disponibil şi la eMag, la preţul de doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, nu sunt foarte mult de spus, ci doar că ambele unităţi sunt de culoare albă, lucru ce le permite să se integreze foarte uşor oricărui stil. Unitatea de la interior cântăreşte 8kg şi măsoară standard 750 x 285 x 200mm, iar cea de la exterior cântăreşte 27kg şi măsoară standard 720 x 540 x 260mm.

Imagini cu Vortex VAI-A09FC Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de tehnologia revoluţionară Inverter, astfel funcţionarea compresorului este graduală. În felul acesta, eficienţa energetică este cu până la 30-40% mai redusă, asta vis-a-vis de celelalte modele cu sistem ON/OFF. Totodată, mulţumită acestei tehnologii avansate, modul de utilizare este pe cât se poate de silenţios. Astfel, unitatea din interior înregistrează un zgomot de 51db, iar cea din exterior de 57db.

Sistemul de filtrare este reprezentat de către filtrul HD, provenit din ultimele generaţii de filtre. Obţine un aer sănătos în locuinţă, lucru ce asigură totodată sănătatea utilizatorului.

Sistemul de aer condiţionat de faţă este încadrat în clasa energetică A++, astfel înregistrează un consum energetic extrem de favorabil, respectiv de 720W la încălzire şi de 780W la răcire.

Funcţiile acestui aparat sunt: funcţia de încălzire/răcire, funcţia de auto restart, funcţia de dezumidificare, timer, modul Sleep/Night şi funcţia de autocurăţare.

Funcţia Restart şi timer-ul duce la un nivel ridicat de autonomie a aparatului, datorită funcţionarii acestuia pe intervale de timp setate, reluând activitatea automat, în cazul penelor de curent sau defecţiunilor accidentale.

Modul Sleep/Night garantează un mediu de noapte liniştit, totodată obţinând şi o economisire energetică semnificativă.

Ar mai fi de spus că deţine agent de răcire R410A şi că tipul compresorului este rotativ, aparţinând brand-ului GMCC.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Vortex VAI-A09FC reprezintă un aparat de aer condiţionat performant şi modern, foarte avantajos ca şi preţ de achiziţie. Este o variantă ideală pe timpul verii, datorită rezultatelor eficiente pe care le obţine.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Inverter
  • A++
  • Silenţios
  • 9.000 BTU
Contra:
  • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.