Vortex VAC-A12A1D

Se pare că vara și-a intrat în drepturi, venind cu temperaturi extrem de mari. Pentru a face față acestor canicule, soluția cea mai eficientă și eficace în acest moment ar fi un aparat de aer condiționat. Chiar dacă nu îți permiți un produs foarte performant, cu numeroase funcții, poți alege un model mai ieftin, capabil să îți asigure o temperatură dorită.

Vortex VAC-A12A1D este un aparat de aer condiționat extrem de accesibil, ce oferă o capacitate de răcire de 12000 BTU. Este o capacitate destul de generoasă, făcând față chiar și în spațiile mai mari. Afișajul acestuia este de tip LED, pe care poți urmării temperatura setată.

După cum spuneam, este un produs foarte accesibil, astfel se regăsește în oferta eMag la numai 1.199lei (Vezi preț actualizat), un preț super avantajos, ținând cont că include și kit-ul de instalare al aparatului.

Vine alcătuit din două unități, una exterioară și una interioară, ambele fiind de culoare albă. Aparatul din interior măsoară numai 745 x 250 x 210mm, cântărind doar 9Kg, iar cel din exterior măsoară 760 x 540 x 260mm și cântărește 29Kg.

Imagini cu Vortex VAC-A12A1D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Nivelul de eficiență din care face parte este clasa A, o clasă competentă ce asigură un consum destul de bun, de numai 966W la încălzire și 1068W la răcire.

Se laudă cu un nivel de zgomot extrem de redus, mai exact unitatea din interior produce un zgomot de numai 37db, iar unitatea din exterior de doar 55db.

Așa cum am spus, pachetul include și kit-ul de instalare al produsului, așadar nu îți rămâne de făcut decât să apelezi la o firmă specializată în montarea aparatelor de aer condiționat și să te bucuri de o climă ideală.

În final, Vortex VAC-A12A1D este un aparat de aer condiționat, ce se adresează celor mai puțin pretențioși sau celor ce nu dispun de o sumă foarte mare de bani, pentru a achiziționa un produs mai performant.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de aer condiționat
  • Kit instalare inclus
  • 12000 BTU
  • Clasa A
  • Afisaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.