Vortex V32ZS09DC – este un televizor distins, al gamei de televizoare 2015

Vortex V32ZS09DC reprezintă varianta accesibilă a unui non Smart Tv de calitate, un model atractiv, ce se laudă cu un aspect ultra modern.

Discutăm despre un model de televizor ce nu deţine funcţii şi tehnologii smart, un LED din gama de televizoare 2015, ce beneficiază de Player multimedia incorporat şi de Tuner digital (DVB-T, DVB-C). Este un model economic, astfel are o putere de consum de numai 60W.

Ca şi preţ, după cum am spus este o variantă super accesibilă, aşadar se poate achiziţiona de la eMag, cu preţul de doar 849 de lei (vezi preţ actualizat).

Se face evidenţiat printr-un design modern, alcătuit din elemente şi detalii bine definite. Alături de acest distins Tv stă şi un stand elegant, care împreună cu acesta cântăreşte doar 6.8Kg şi măsoară numai 734 x 474 x 186(W x H x D) mm.

Acest LED de la Vortex îl găsim şi în gama de televizoare a magazinului online Altex.

Imagini cu Vortex V32ZS09DC :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, aveam de-a face cu un televizor bun, echipat cu un display de 81 de centimetrii. Ca şi caracteristici, ar fii de spus că are un timp de răspuns de doar 5ms, are o luminozitate de 250 – 300cd/mp, are un constrast nativ de 500:1 şi asigură o rezoluţie HD, la 1366 x 768pixeli.

Pe partea de sunet, vine dotat cu două difuzoare incorporate, ce au o putere de 20W. O linie audio stereo, ce garantează un sunet clar, puternic şi fără distorsiuni.

Din punct de vedere al conectorilor din dotare, găsim o intrare Scart, un minijack căşti, o intrare component, o intrare PC (D-sub cu 15 pini), port HDMI şi Slot CI+.

Pentru a te bucura de o excepţională vizualizare, poţi opta la montarea televizorului pe perete, pe un suport Tv reglabil A+ SP22T (23inch – 42inch).

Acestea fiind spuse, televizorul Vortex V32ZS09DC este un model accesibil şi modern, perfect în dormitorul locuinţei tale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 81cm
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.