Vortex LEDV-40E19 – televizor LED cu diagonala de 102cm, cu rezoluţie Full HD

Vortex LEDV-40E19 se dovedeşte a fi un non Smart Tv LED extrem de avatanjos, în ciuda faptului că nu beneficiază de funcţii şi tehnologii inteligente. Reprezintă un dispozitiv generos din punct de vedere al diagonalei, ce asigură o calitate video şi audio superioară.

Îşi face apariţia cu o construcţie ultra modernă, lucru ce îl integrează foarte rapid în stilul oricărei locuinţe.

Nu doar că oferă un suport bun radarii posturilor Tv, ci şi conţinutului media de orice tip (foto/video/audio). În plus, funcţia de monitor îi permite să se conecteze la diverse gadget-uri, pentru a reproduce un conţinut de calitate superioară.

Acest model LEDV-40E19 se poate achiziţiona deja din ofertele celor de la eMag, cu numai 949 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, impresionează cu finisaje şi detalii perfect definite, totul fiind pe un fond de culoare negru-lucios. Are standard o greutate de aproximativ 9.8kg şi măsoară 92.7 x 9 x 54.45 (L x A x I) cm (11kg/92.7 x 21 x 58.1 (L x A x I) cm cu stand). Ca şi putere consumată la utilizare ar fi de ≤75W, iar în stand-by de ≤0,5W.

Imagini cu Vortex LEDV-40E19:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul video, producătorul Vortex l-a dotat cu un ecran plat de tip LED, ce masoară o diagonală de 40 inch, respectiv 102cm. Ca şi caracteristici, ar fi de menţionat că are o luminozitate de 250 cd/m2, un contrast de 5000 : 1, 16.7 milioane de culori, un timp de răspuns de 6.5ms, unghiuri de vizibilitate largi, tehnologie D-LED, precum şi o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080pix.

Din punct de vedere audio, este prevăzut cu un sistem 2.0 încorporat. Acesta este capabil să livreze un sunet stereo, clar şi nedistorsionat, cu o putere de 20W (2x10W).

Ca şi dotări de conectivitate, pune la îndemână următorele: 3 porturi HDMI, o intrare Scart, un port component, o intrare VGA pentru PC, o ieşire Minijack pentru căşti, o intrare audio, o ieşire coaxială, o intrare mini AV, Slot CI+, port USB, Tuner digital (DVB-T/C) şi player multimedia (redare USB: MP3, MPEG-1/2/4, JPEG, H.264).

Slot-ul CI + împreună cu Tuner-ul digital garantează receptarea transmisiilor Tv Digitale sau HD, fără a mai fi necesar decodorul clasic extern (mediabox).

Player-ul multimedia integrat are rolul de a reproduce orice conţinut media foto/video/audio, direct de pe alte surse externe de stocare.

Concluzie :

În concluzie, Vortex LEDV-40E19 este un televizor non Smart din 2016, un dispozitiv de calitate foarte bună capabil să asigure o funcţionalitate excelentă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 102cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.