VORTEX LEDV-40CK308 – televizor LED FUll HD de 102cm în diagonală, din gama 2016

VORTEX LEDV-40CK308 este un alt televizor non Smart de generaţie nouă, evidenţiat printr-un raport preţ-calitate extrem de favorabil. Reprezintă un LED modern şi elegant, conceput în mod special pentru spaţiile generoase, precum sufrageriilor, living-urilor, birourilor şamd.

Dat fiind faptul că este realizat după ultimele generaţii, este capabil să acorde o atenţie specială atât transmisiilor Tv, cât şi reproducerii conţinutului media preferat. Se dovedeşte a fi o variantă potrivită şi pe post de monitor la Pc sau la consola de jocuri video.

Acest model LEDV-40CK308 poate fi procurat şi online din magazinul de specialitate eMag, la preţul avantajos de numai 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un exterior ultra-modern cu finisaje şi detalii impresionante. Este pe deplin de culoare negru-lucios, dimensiunile standard ale acestuia măsurând 90.9 x 7.7 x 51.9 (W x H x D) cm fără suport şi 90.9 x 18 x 55 (W x H x D) cm cu suport. În privinţa puterii consumate la utilizare înregistrează în jur de ≤65W.

Acelaşi televizor convenabil este disponibil online şi la Cel.

Imagini cu VORTEX LEDV-40CK308:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul dispozitiv VORTEX vine proiectat cu un ecran LED de 102cm în diagonală (40inch). Reprezintă un display de calitate înaltă, ce beneficiază de o luminozitate de 200cm/m2, de un raport de imagine de 16:9, de unghiuri largi de vizibilitate de 178/178 de grade, precum şi de o rezoluţie maximă de 1920 x 1080 pix. la un format Full HD.

La nivel audio, vine echipat cu un sistem stereo integrat de 16 W putere. Este un sistem audio 2.0, ce asigură un sunet destul de puternic, clar şi nedistorsionat.

Pe partea de conectivitate, se laudă cu 3 intrări HDMI, cu o intrare USB 2.0, cu o ieşire coaxială, cu Scart, cu Mini-port component, cu o intrare mini-CVBS, cu o intrare VGA, cu o intrare audio pentru PC, cu Slot CI+, cu Tuner Digital (DVB – T / C), cu o intrare antenă, cu Player multimedia integrat, cu o ieşire pentru căşti şi cu redare video (JPEG, MP3, AVI/MPEG/MPEG-4/TS/MKV/FLV/VC-1/WMV9/RMVB).

Datorită Slot-ului CI+ şi a Tuner-ului digital, recepţionarea canalelor Tv în format HD sau Digital nu va mai avea nevoie de un alt clasic decodor extern.

Mulţumită player-ului multimedia integrat, device-ul de faţă poate reproduce orice tip de conţinut media foto/video/audio direct de pe orice altă sursă externă de stocare.

Concluzie:

În concluzie, VORTEX LEDV-40CK308 este un televizor recent de calitate foarte bună, remarcat printr-un raport preţ-calitate excelent.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 102cm
  • Modern
  • 2016
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.