VORTEX LEDV‐32CD3A – non Smart TV LED HD cu diagonala de 82cm

VORTEX LEDV‐32CD3A este un alt televizor modern şi accesibil al generaţiei 2016, conceput în mod special pentru camerele şi locurile nu foarte spaţioase. Reprezintă variantă decentă atât la capitolul preţ, cât şi din punct de vedere al specificaţiilor.

Vorbim despre un non Smart Tv LED cu funcţie de monitor, capabil să asigure o reproducere corectă atât a posturilor Tv, cât şi a conţinutului multimedia preferat.

Acest model recent LEDV‐32CD3A este de curând prezent online în magazinul de specialitate eMag, la numai 700 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie modernă de culoare neagră, extrem de uşor de integrat în stilul oricărei locuinţe. Cât despre detaliile tehnice, ar fi de menţionat faptul că are o putere consumată de ≤50W, că măsoară standard 74 x 7.8 x 45 (W x H x D ) cm fără suport şi că are o greutate de 4.5kg. Împreună cu suportul distins din dotare măsoară 74 x 16.7 x 47.5 (W x H x D ) cm şi cântăreşte în jur de 6.2kg.

Acelaşi televizor avantajos se poate achiziţiona şi din magazinul online Cel.

Imagini cu VORTEX LEDV‐32CD3A:

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul televizor non Smart de la Vortex vine proiectat cu un display LED de 82cm în diagonală. Reprezintă un ecran calitativ, ce are ca şi specificaţii următoarele: un timp de răspuns de 8 ms, o intensitate luminoasă de 200cd/m2, un contrast dinamic de 1200:1, unghiuri de vizibilitate largi (178/178grade), o rată de aspect a imaginii de 16:9 şi o rezoluţie HD la maxim 1366 x 768pixeli.

Pe partea audio, este prevăzut cu un sistem stereo 2.0. Acesta este capabil să redea un sunet clar, puternic şi nedistorsionat, cu o putere maximă de 16W (2 x 8W)

Din punct de vedere al porturilor de conectivitate, dispozitivul de faţă pune la dispoziţie 3 porturi HDMI, o intrare Scart (RGB), o intrare mini-port component, o intrare antenă, o intrare video composite (mini CVBS), o intrare USB 2.0, o intrare VGA, Slot CI+ (pentru card PCMCIA), Player multimedia integrat (Media player USB), redare video (JPEG, MP3, AVI/MPEG/MPEG-4/TS/MKV/FLV/VC) şi Tuner digital (DVB-C, DVB-T).

Player-ul multimedia integrat are rolul de a furniza orice tip de conţinut media preferat (foto/video/audio), direct de pe alte surse externe de stocare.

Slot-ul CI+ pentru carduri PCMCIA şi Tuner-ul digital sunt utile la recepţionarea canalelor Tv în format Digital/HD, nemaifiind necesar clasicul decodor extern.

Concluzie:

În concluzie, VORTEX LEDV‐32CD3A reprezintă un non Smart Tv LED accesibil şi modern, comercializat la un cost de achiziţie apreciabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 81cm
  • Modern
  • 2016
  • HD
Contra:
  • Nimic

One thought on “VORTEX LEDV‐32CD3A – non Smart TV LED HD cu diagonala de 82cm

  1. Nice introduction, It is Amy from Gearbest. a global online wholesale retailer. I was wondering can you introduce our products on your site as now we are promoting some phones and tablets. Please let me know if you have interest. Let’s have a deep discussion about it.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.