Vortex LED-V24ZH8DCF – un televizor aspectuos, modern şi accesibil, potrivit încăperilor mai mici

Televizorul Vortex LED-V24ZH8DCF este un non Smart Tv atractiv, modern şi aspectuos, al generaţiei de televizoare 2015, potrivit dormitoarelor sau chiar unor bucătării distinse.

Ei bine, discutăm despre un LED accesibil, ce beneficiază de tuner digital DVB-T şi DVB-C şi de o putere de consum extrem de redusă, respectiv de 35W.

În privinţa costului de achiziţie, un astfel de device atrăgător se regăseşte în oferta eMag la preţul de doar 649 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, prezintă o carcasă de culoare neagră, distinsă şi modernă. Cât despre greutate şi trăsături, este un model de dimensiuni reduse, astfel măsoară numai 550 x 160 x 380(W x H x D) mm şi cântăreşte doar 3.55Kg, cu tot cu suportul acestuia.

Imagini cu Vortex LED-V24ZH8DCF :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Televizorul de faţă, vine proiectat cu un ecran de 60 de centimetrii, cu o rezoluţie Full HD, la 1920 x 1080pix. Acesta beneficiază de un contrast nativ de 500:1, de un aspect de imagine de 16:9, de un timp de răspuns foarte scurt, de numai 5ms şi de o luminozitate de 200cd/mp.

Din punct de vedere audio, este echipat cu două ieşiri sunet, cu o putere de 10W. O linie audio stereo, capabilă să redea un sunet puternic, clar şi fără distorsiuni.

Conectivitatea televizorului, are la bază Slot CI+, intrare PC (15 pini), intrare component, intrare Scart (RGB), port HDMI, minijack căşti, port USB 2.0 şi SPDIF Coaxial.

Bucură-te de o vizualizare ca de cinema chiar la tine acasă, montand noul dispozitiv pe perete, cu ajutorul unui suport Tv A+ SPB221 (13inch – 42inch), de tip reglabil.

Acestea fiind spuse, Vortex LED-V24ZH8DCF este un televizor calitativ, cu trăsături distinse, ideal în dormitorul copilului tău.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 60cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.