Vortex LED-V22ZH8DC – televizor low cost de 55inch, cu rezoluţie HD Ready

Vortex LED-V22ZH8DC este un non Smart Tv low cost din gama 2015, un device modern şi elegant, care cu siguranţă ţi se va potrivi perfect în orice încăpere.

Vorbim despre un televizor accesibil, ce are o putere de consum în timpul funcţionarii de 35W, fiind echipat cu redare video, cu suport CI Slot şi tuner digital DVB-C,DVB-T.

Preţul este unul foarte avantajos, astfel la eMag costă în jur de 532 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ mic, pentru toate buzunarele.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, remarcăm un aspect distins, de culoare neagră, ce măsoară cu suport 510 x 160 x 360 mm şi fără suport 510 x 460 x 315 mm.

Imagini cu Vortex LED-V22ZH8DC :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un ecran de tip Edge LED, cu diagonala de 55”, ce are un format HD Ready, cu o rezoluţie de 1366 x 768pixeli. Are ca şi specificaţii de imagine, următoarele: contrast nativ de 5000:1, contrast tipic 500:1, timp de răspuns de 5ms, aspect imagine de 16:9, luminozitate de 200 cd/m², Color Temperature Adjustment, Hotel Mode şamd.

În privinţa calităţii sunetului, dispune de o linie audio integrată 2.0, cu o putere de 10W, ce asigură un sunet destul de puternic, stereo şi fără distorsiuni.

La capitolul conectivitate, vine echipat cu o intrare component, cu trei porturi HDMI, cu un port USB 2.0, cu un port Scart, cu minijack căşti, cu o ieşire audio digitală (Coaxial RCA), cu RF In şi cu Slot CI Plus.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Vortex LED-V22ZH8DC este un non Smart Tv low cost, modern şi elegant, ideal în orice locuinţă distinsă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 55cm
  • HD Ready
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.