Vortex LED-V19ZH8DC – un televizor decent, calitativ şi modern, ideal pentru dormitoarele copiilor

Vortex LED-V19ZH8DC este un Smart Tv din gama de televizoare 2015, un LED extrem de accesibil şi de atrăgător, ce poate reprezenta varianta ideală pentru dormitoarele mai mici sau chiar pentru bucătărie.

Vorbim despre un model ce nu deţine funcţii şi tehnologii smart, ce are o putere de consum de doar 25W, fiind echipat cu tuner digital DVB-T şi DVB-C.

În privinţa preţului de achiziţionare, avem de-a face cu un Tv foarte ieftin şi foarte avantajos, comercializat de cei de la eMag cu numai 449 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, se remarcă printr-un exterior modern şi elegant, de culoare neagră. Cântăreşte numai 2.3Kg şi măsoară cu tot cu stand doar 436 x 140 x 324(W x H x D) mm (fără stand 436 x 46 x 279 mm).

Acelaşi LED Vortex îl întâlnim şi în ofertele magazinului online Altex.

Imagini cu Vortex LED-V19ZH8DC :

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere al calităţii video, vine echipat cu un display de 48 de centimetrii, ce asigură un format HD, la o rezoluţie de 1366 x 768pixeli. Ca şi caracteristici, beneficiază de un contrast nativ de 500:1, de un aspect de imagine de 16:9, de un timp să răspuns de 5ms şi de o luminozitate de 200cd/mp.

Nivelul audio, este reprezentat de către o linie audio stereo incorporată, formată din două ieşiri audio (RMS), cu o putere de 10W. Acest sistem integrat, asigură o calitatea audio destul de ok, cu un sunet clar şi nedistorsionat.

Conectivitatea televizorului, are la bază un port HDMI, o intrare Scart (RGB), o intrare component, o intrare USB 2.0, o intrare PC (D-sub cu 15 pini), Audio In (SPDIF Coaxial) şi Slot CI.

Pentru a te bucura de o vizbilitate excelentă, asemanatoare celei de cinematograf, poţi apela la un suport Tv SPB 221, de tip reglabil, pentru a monta device-ul pe perete.

Acestea fiind spuse, Vortex LED-V19ZH8DC este un televizor modern şi de calitate, extrem de accesibil, ca şi preţ, potrivindu-se perfect dormitoarele copiilor dvs.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 48cm
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.