Vortex 24CD06 – televizor LED HD ieftin, de 61 de centimetrii

Dacă te-ai hotărât să achizitionei un televizor nou pentru camera celor mici, ori pentru bucătărie, atunci review-ul de astăzi este pentru tine. În decursul acestei prezentări o să îţi vorbesc despre un televizor decent ca şi performanţe, un LED pe cât se poate de accesibil şi de modern, ideal dormitoarelor, bucătăriilor sau spaţiilor nu foarte generoase.

Vortex 24CD06 reprezintă un non Smart Tv de generaţie recentă, un model cu funcţie de monitor, ce poate fi o variantă foarte bună şi în cazul în care îţi doreşti un conţinut mai generos din partea calculatorului sau consolei.

Are o putere de consum de doar 36W (0.5W în stand-by), cam pe jumătatea consumului unui bec standard de 60W, ceea ce înseamnă destul de puţin. De asemenea, beneficiază de compatibilitate Vesa, lucru ce permite montarea device-ului pe perete, pe un suport Tv, care bineînţeles se procura separat de Tv.

La capitolul cost, surprinde plăcut cu un preţ de achiziţie extrem de favorabil, respectiv de doar 499 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, pot spune că se aseamănă destul de mult cu modelele scumpe, lucru ce asigură o eleganţă şi o modernitate excelentă încăperii în care este instalat. Culoarea construcţiei este neagră, cântăreşte 5.3kg şi măsoară standard cu suport 557 x 165 x 367(W x H x D) mm, respectiv 557 x 75 x 334(W x H x D) mm fără suport.

Acelaşi televizor decent este întâlnit şi în oferta celor de la evoMag şi Altex.

Imagini cu Vortex 24CD06 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un display de 61cm, respectiv 24inch, cu rezoluţie HD Ready la maxim 1366 x 768pixeli. Luminozitatea este de 200cd/m², timpul de răspuns este de 14ms, rata de aspect a imaginii este de 16:0, iar contrastul nativ este 1000:1. Unghiurile de vizibilitate sunt excelente, atât din orizontală, cât şi din verticală, respectiv de 178/178 de grade.

Sunetul este oferit de către un sistem audio integrat, de tip stereo, ce dezvoltă o putere de maximă 6W. Nu livrează un sunet foarte puternic, însă pentru o cameră decentă, precum un dormitor sau o bucătărie este suficient.

Pe partea de dotări, deţine Tuner digital (DVB-T MPEG4/DVB-C MPEG4) şi Slot CI+, funcţii utile la recepţionarea canalelor TV digitale şi HD, fără a mai fi necesar un alt decodor sau mediabox.

Din dotările acestuia, nu putea lipsi nici player-ul multimedia încorporat. Reprezintă o caracteristică completă, astfel este capabil să reproducă orice tip de conţinut multimedia, direct de pe HDD extern sau de pe stick de memorie USB.

Cât despre conectivitate, include un port HDMI, o intrare component, o intrare USB 2.0, o intrare PC, Audio Out Coaxial, CVBS în şi minijack căşti, de 3.5mm.

Concluzie :

În concluzie, Vortex 24CD06 este un televizor fără funcţii şi tehnologii inteligente, un model decent şi accesibil, ce poate reprezenta o variantă perfectă încăperilor nu foarte spaţioase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design elegant
  • Diagonala 61cm
  • Ieftin
  • Din 2016
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.