Vivax Imago TV-55LE74T2 – non Smart Tv Full HD cu diagonala de 140cm

Vivax Imago TV-55LE74T2 reprezintă un nou televizor accesibil şi avantajos, un non Smart Tv atractiv din seria 2016, ce se dovedeşte a fi o alegere perfectă datorită raportului său favorabil dintre calitate şi preţ. Este ideal celor ce caută un televizor generos ca şi diagonală, potrivit spaţiilor mari, precum unei locuinţe open-space.

Se dovedeşte a fi un suport excelent atât pentru vizionarea canalelor Tv, cât şi pentru reproducerea conţinutului preferat multimedia. Mai mult decât atât îşi poate intra şi în rolul de monitor, în cazul în care vrei să te bucuri de un conţinut Full HD pe o diagonală de 140cm.

Acest model Imago TV-55LE74T2 este disponibil şi în ofertele magazinului online eMag, la preţul convenabil de 2.097 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, pot spune că surprinde plăcut cu o construcţie ultra modernă de culoare neagră, rama din jurul generosului ecran aducând un plus de rafinament şi de eleganţă acestuia. Ca şi detalii tehnice, are o greutate de 14.8kg şi măsoară standard fără stativ 125.1 x 73 x 9.2 cm, respectiv 125.1 x 76.6 x 29 cm cu stativ.

Imagini cu Vivax Imago TV-55LE74T2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest non Smart Tv Vivax Imago este proiectat cu un ecran de calitate foarte bună de tip LED, ce măsoară o diagonală impresionantă de 140cm, respectiv 55”. Oferă o rezoluţie maximă Full HD la 1920 x 1080pixeli, o luminoxitate de 300 cd/mp, un contrast dinamic de 4000:1, precum şi un timp de răspuns scurt de 5ms.

În plus, acest display asigură un raport de aspect al imaginilor de 16:9, precum şi unghiuri de vizibilitate foarte largi, respectiv de până la 178/178 de grade (orizontală/verticală). Este de remarcat faptul că se încadrează în clasa A de eficienţă energetică, consumul înregistrat fiind în jur de 127kWh/an.

În cazul în care vrei să beneficiezi de mai mult spaţiu, dar şi de o vizibilitate mai bună, poţi monta noul device pe un suport Tv de perete, datorită faptului că este compatibil Vesa.

Ca şi conectivitate, acesta include trei porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare Scart, o intrare audio (Jack 3.5mm), precum şi un port VGA.

Dispune de Tuner digital (DVB-T/C/T2) şi de Slot CI+, amândouă fiind foarte utile la receptarea transmisiilor TV HD şi Digitale, nemaifiind necesar clasicul decodor extern.

Funcţia de monitor permite conectarea simplă a televizorului la Pc sau la consola de jocuri, pe când funcţia de player multimedia oferă posibilitatea redării conţinutului preferat direct de pe hard disk extern sau stick de memorie.

Concluzie :

În concluzie, Vivax Imago TV-55LE74T2 este un non Smart Tv din 2016, un televizor Full HD de 140cm în diagonală, ideal spaţiilor generoase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 140cm
  • 2016
  • Ultra-modern
  • Full HD
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.