Vision Touch VTTV A4001 – televizor ieftin şi modern, cu ecran Full HD de 102cm

Vision Touch VTTV A4001 reprezintă o alegere ideală în situaţia în care eşti în căutarea unui televizor accesibil şi calitativ, care să asigure un suport bun atât transmisiilor Tv, cât şi celor multimedia preferate. În ciuda faptului că nu este un model Smart, şi acest LED reuşeşte să asigure un divertisment pe placul fiecărui utilizator.

Desigur, îşi poate intra destul de uşor şi în rolul de monitor, asta doar în cazul în care îşi doreşti un conţinut de înaltă definiţie din partea Pc-ului sau a consolei de jocuri video. În toate situaţiile de mai sus este capabil să garanteze reproducerea unui conţinut de calitate foarte bună, graţie ecranului Full HD de 102cm.

Acest model VTTV A4001 este deja disponibil în ofertele magazinului eMag, fiind comercialitat cu doar 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de asepect, remarc cu placere finisaje şi detalii moderne, totul fiind pe un fond de culoare neagră. Cu siguranţă se integrează perfect în orice stil şi încapere, mai mult decât atât, aducând şi un plus de eleganţă şi de rafinament.

În privinţa puterii de consum, se pare că este cu puţin mai eficient decât un bec clasic (60W), puterea acestuia fiind de doar 58W.

Acelaşi Tv modern şi avantajos se poate achiziţiona şi din gama celor de la Flanco.

Imagini cu Vision Touch VTTV A4001 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest model Vision Touch deţine un LED plat de 102cm (40”) în diagonală, asigurând o rezoluţie foarte bună Full HD la maxim 1920 x 1080pixeli. Garantează o luminozitate de 250 cd/mp, un contrast dinamic de 1000:1, precum şi un timp de răspus de 6.5milisecunde.

Mai mult decât atât, asigură o rată de aspect a imaginilor de 16:9, dar şi unghiuri largi de vizibilitate, respectiv de 170/160 de grade.

La capitolul audio, vine dotat cu sistemul Nicam Stereo, capabil să livreze un sunet calitativ, la o putere maximă de 10W.

Este de specificat faptul că noul LED acceptă să fie montat şi pe un suport Tv de perete, mulţumită compatibilităţii sale Vesa. Bineînţeles, suportul televizorului se achiziţionează separat de device.

Din punct de vedere al conectorilor, include o intrare USB 2.0, o intrare component, o intrare PC (D-Sub 15 pini), o ieşire audio RCA, o intrare Scart (RGB), Minijack căşti şi trei porturi HDMI.

Tuner-ul digital cu format DVB-C şi DVB-T, împreună cu Slot-ul CI+, vor asigura receptarea transmisiunilor TV Digitale şi HD, fără a mai fi necesar un alt decodor clasic sau mediabox.

Concluzie :

În concluzie, Vision Touch VTTV A4001 este un non Smart Tv ieftin şi avantajos, un televizor Full HD cu diagonala de 102cm, ideal spaţiilor generoase, precum unei sufragerii sau unui living modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 102cm
  • Ieftin
  • Modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.