Vision Chef VRF-2301W – este un produs frigorific cu două uşi, spaţios şi accesibil

Frigiderul Vision Chef VRF-2301W este un aparat frigorific cu două uşi, ce dispune de frigider şi de coneglator, reprezentând varianta cea mai accesibilă, ideală unei familii mai puţin numeroasă.

Este un frigider cu două uşi spaţios, ce are un volum brut de 230 litrii şi unul net de 227 litrii. Este un aparat frigorific economic din punct de vedere energetic, asta datorându-se clasei A+ de eficienţă energetică.

Cât despre preţul de achiziţie, pot spune că modelul de faţă se află printre cele mai ieftine produse electrocasnice de acest gen, dat fiind faptul că cei de la eMag îl comercializează cu preţul de numai 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, prezintă un exterior alb, ce beneficiază de uşi reversibile, cu mânere verticale. Cântăreşte aproximativ 45.4Kg şi măsoară numai 144 x 54 x 59.5 (IxLxA) cm, astfel nu va ocupa foarte mult din spaţiul bucătăriei.

Imagini cu Vision Chef VRF-2301W:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ca şi compartimentare, aparatul este împărţit astfel, în partea superioară este proiectat congelatorul, iar în partea inferioară frigiderul. De început, o să prezentăm congelatorul, ce are un volum net de 40 de litrii, o capacitate de congelare de 2Kg/24h, sistem de dezgheţare manual şi două compartimente decente.

Frigiderul, are un volum de 187 de litrii, sistem de dezgheţare automat, un compartiment voluminos pentru fructe şi legume, patru suporturi pe uşă şi încă patru rafturi mari, din sticlă.

Ca şi detalii tehnice, ar mai fii de spus că vine cu un singur compresor, are clasa climatică N-ST, are agent de răcire R600a, dispune de termostat reglabil şi de iluminare interioară.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Vision Chef VRF-2301W este un frigider cu două uşi voluminos, economic şi super accesibil, reprezentând varianta ideală atunci când îţi doreşti un astfel de produs electrocasnic.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Uşi reversibile
  • Accesibil
  • A+
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.