Vision Chef 0602 IX – hotă accesibilă şi modernă, fabricată în Grecia

Vision Chef 0602 IX este o hotă accesibilă, ca şi cost de achiziţie, un produs grecesc, ce a reuşit să adune un număr semnificativ de vânzări.

Avem de-a face cu un produs electrocasnic dotat cu două motoare, cu lampă de iluminare, cu 3 trepte de reglare a vitezei de absorbţie şi cu filtru din aluminiu, având control mecanic.

Preţul de achiziţie este unul neaşteptat de avantajos şi de accesibil, astfel modelul de faţă se poate achiziţiona de la eMag cu numai 229 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, prezintă un design atrăgător, din inox, constructia măsurând standard 13 x 60 x 49(IxLxA) cm, cântărind aproximativ 7.4Kg.

Aceeaşi hotă modernă o regăsim şi în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Vision Chef 0602 IX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum spuneam, este un produs fabricat în Grecia, un aparat de calitate, pentru toate buzunarele, ce asigură rezultate ireproşabile, potrivindu-se perfect oricărei bucătării moderne.

Nouă hotă Vision Chef, se laudă cu o putere de absorbţie de până la 580mc/h, graţie celor două motoare puternice.

Cât despre consumul energetic, are ca şi consumatori cele două motoare a câte 130W fiecare şi lampa de iluminare de 2 x 28W.

Acestea fiind spuse, Vision Chef 0602 IX este o hotă din inox, atractivă atât estetic, cât şi din punct de vedere al preţului de achiziţie, fiind o variantă perfectă oricărei bucătării distinse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Putere de absorbţie 580 mc/h
  • 2 motoare 2 x 130W
  • Filtru din aluminiu
  • Control mecanic
  • Lampă iluminare 2 x 28W
Contra:
  • Nimic

6 thoughts on “Vision Chef 0602 IX – hotă accesibilă şi modernă, fabricată în Grecia

  1. nu sunt multumit de aceasta hota ,nu are putere de absortie aproape de loc,poate stie cineva daca trebuie facuta vreo modificare

  2. Am si eu o asemanatoare dar nu stiu sau nu inteleg de ce nu sunt instructiuni principale in limba Romana ? Manualul am dar este in engleza si alte limbi ! Ce sa fac sa caut in dictionare manualul de utilizare si functiile acestei hote ! Face zgomot doar la viteza 3 dar nu da aer sau are clapete de interior ceva nu stim ! Va rog as dori un manual de utilizare mai ales ca are si garantie ! Se poate face reclama la produse dar faceti si manuale in limba Romana am cumparat hota de la Flanco unde traim doar traim in Romania !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.