Viitoarele gadget-uri Note 5 și S6 Edge Plus de la Samsung ar putea fi lansate mai curând

 

Flagship-urile celor din coreea ar putea ajunge pe piață cu o lună mai devreme înainte noilor device-uri iPhone.

Sunetem obișnuiți deja să auzim diverse zvonuri pe măsură ce urmează lansarea unui nou device de la Samsung. Ei bine, nici Galaxy Note 5 și nici S6 Edge Plus nu se abat de la regulă, astfel nu vor mai fi lăsate în cadrul IFA Berlin 2015, ci la un eveniment exclusiv, susținut pe 13 august la New York, potrivit Business Korea.

Coreenii fac tot posibilul să finalizeze pregătirile, astfel încât să poată lansa device-urile înaintea celor de la Apple. După cum știm, Apple urmează să își lanseze cele două gadget-uri 6s și 6s Plus în luna septembrie, la o lună diferență. O luna înaintea lansării celor de la Apple, i-ar ajuta extrem de mult pe coreeni, captând atenția utilizatorilor și a potențialilor clienți.

Potrivit surselor, Galaxy Note 5 ar urma să dispună de un ecran de 5.7inch, QHD Super Amoled, de un procesor Exynos 7422, de 4Gb memorie RAM și de o cameră cu senzorul de 16Mp, cu stabilizare optică. S6 Egde Plus, nu va dispune de un stylus că și Galaxy Note 5, însă vine cu un display de 5.7inch, cu procesor Exynos 7420, cu o cameră cu senzorul de 16Mp și cu 3Gb memorie RAM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.