Viessmann Vitoclima 200-S / ZK01123 – aparat de aer condiţionat cu tehnologie Inverter, cu 12.000 BTU/h

Viessmann Vitoclima 200-S / ZK01123 reprezintă un sistem de aer condiţionat modern, un aparat interesant capabil să garanteze un mediu confortabil, după placul fiecăruia, într-un mod pe cât se poate economic.

Avem de-a face cu o variantă ideală spaţiilor medii, precum încăperilor cuprinse între 15-35mp. Lucrul acesta se datorează capacităţii de răcire/încălzire de 12.000 BTU/h pe care o are. Ar mai fi de spus că funcţionează pe baza unui compresor Inverter şi că deţine un ventilator cu 4 trepte, plus o serie diversificată de funcţii apreciabile.

Acest model Vitoclima 200-S / ZK01123 se poate achiziţiona din stocul magazinului online eMag, cu doar 1.839 de lei (vezi preţ actualizat).

Presupune un design modern, cu elemente şi trăsături elegante, întreg sistemul fiind pe un fond de culoare albă. Pe partea tehnică, ar fi de spus că unitatea interioară cântăreşte 9kg şi măsoară 770 x 283 x 201mm, iar cea exterioară cântăreşte 30kg şi măsoară 710 x 550 x 318mm.

Imagini cu Viessmann Vitoclima 200-S / ZK01123 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest sistem Viessmann Vitoclima se laudă cu tehnologia avansată Inverter, lucru ce duce la atingerea şi menţinerea temperaturii dorite, într-un mod rapid şi economic, din punct de vedere al consumul enegetic. În plus de asta, oferă şi un mod de funcţionalitate silenţios. Astfel, zgomotul înregistrat de către unitatea interioară ajunge la minim 25db şi maxim 42db, iar cel înregistrat de către unitatea exterioară ajunge la maxim 53db.

În ceea ce îl priveşte consumul energetic, acest model este încadrat de către profesionişti în clasa energetică A. Astfel, în modul de încălzire are o putere consumată de 1150W, iar în modul de răcire de 1100W.

Pe partea de funcţii, pune la dispoziţie următoarele: funcţia de ventilare, funcţia de încălzire, funcţia Auto Restart, funcţia de Dezgheţare automată, funcţia de Dezumidificare, Timer, funcţia Auto, modul Sleep/Night, precum şi funcţia de Autocurăţare.

Funcţia de Dezumidificare elimină eficient excesul de umiditate de la interior, în felul acesta prevenind apariţia mucegaiului.

Auto Restart menţine setările iniţiale în cazul unei întreruperi accidentale de curent.

Modul Sleep/Night oferă o funcţionare pe cât se poate de silenţioasă, pe tot timpul nopţii.

Timer permite utilizatorului să aleagă programul de lucru al aparatului, setând astfel pornirea şi oprirea.

Funcţia de autocurăţare este un procedeu eficient, ce acţionează în funcţia de încălzire. Astfel, odată ce suprafaţa de emisie aer este uscată, formarea mucegaiului va fi oprită.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Viessmann Vitoclima 200-S / ZK01123 este un aparat de AC pe Inverter, un produs eficient de climatizare, ideal în orice locuinţă modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • 4 trepte de ventilare
  • Performant
  • Eficient
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.